Værdien af en god kop kaffe

Fyld din eftermiddag med en større glæde og få en god dag

Jeg ved lige præcis, hvad der kan løfte din dag, når du står midt på dagen og pludselig bliver træt eller ked af det uden helt at vide hvorfor. Kaffe! Du har brug for en rigtig god kop kaffe.

 

Måske er din dag startet rigtig godt. Du vågnede veltilfreds blandt dyner med dit bløde bambus sengetøj. Du gik ud for at børste tænder og mærkede glæden ved den friske mint smag og fornyelsen af den gode ånde. Herefter er det vel gået slag i slag med morgenmad, cykeltur, sludder ved kaffeautomaten på jobbet og så til selve jobbet, hvor du måske endda excellerede. Du nåede op på dagens forventede performance og cyklede så hjem for der så at mærke en underlig og uvelkommen pludselig og uforklarlig tristhed. Hvad kunne der være galt?

 

Min teori er den, at du pludselig kommer til at stå der, hvor du mangler den ekstra glæde, som lige kan løfte din dag.

 

Græd ikke over spildt mælk, men græd over spildt kaffe

Spild for hulen ikke kaffe på dit bambus sengetøj!

Kære ven, jeg ved hvor glad du er for din kaffe. Men tag aldrig kaffekoppen med ind i sengen. Du risikerer bare at spilde på dit sengetøj, og det er ikke det værd. Stå hellere op og sørg for at få en rigtig god start på dagen på den måde. Du vil takke dig selv for det senere hen. Op at stå, i tøjet og så hen og brygge den gode kaffe.

Vær vågen

Morgenkaffen er god, men den kaffe, som virkelig kan gøre underværker for din dag og din rytme, er den kop kaffe, som du får midt på dagen. Her kan du blive løftet højt op, så du ikke får det dyk, man ellers godt kan gå hen og få, når man kommer træt hjem fra arbejde. 

 

Det er alfa og omega, at du sørger for at få dig en ordentlig kaffemaskine, måske endda en kaffemager. Der er slet ingen grund til, at du skal drikke halvdårlig kaffe, når du så let som ingenting kan drikke rigtig god luksuskaffe. Det fortjener du! Når du går derhen, hvor du også har en rigtig god maskine til at lave din kaffe, så tænk også på, at selve kaffebønnerne skal være gode, og de økologiske kaffebønner vil her altid være de bedste. Du skal nemlig også drikke med hjertet for at have en god dag. De økologiske kaffebønner ikke fyldt med pesticider eller anden farlig kemi, men er lavet på naturlig vis, hvilket ikke blot er godt for kloden, men er godt for lige præcis dig, værdifulde menneske. Hav en fortsat god dag!