Fedtfrysning – se om det virker for dig

En af de ting der virkelig er kommet fokus på inden for det seneste årti er sundhed! Vi har i dag langt mere viden om, hvordan man lever sundt og godt sammenlignet med tidligere. Det betyder blandt andet, at langt flere spiser grønt og klimavenligt, langt flere drikker mere vand og langt flere er nu gode til at huske at komme en tur i træningscentret eller til holdsport. Dette er godt for både krop og sjæl, fordi sport ikke bare gør kroppen stærkere, men også medvirker til, at man bliver gladere og kommer i mental balance.

 

Kan man træne sig til alting?

 

Nogle dyrker idræt og motion kun for at få energi og for at være en del af et fællesskab. Andre vælger også at træne, fordi de ønsker at se konkrete resultater på deres krop. Målet kan for eksempel være at blive stærkere, mere tonet eller at tabe uønskede kilo. Dog er det videnskabeligt bevist, at det ikke er alle fedtdepoter, der er lige nemme at træne væk. Især for kvinder gælder det nemlig, at vi fra naturens side har nogle fedtdepoter, der sidder rigtig godt fast. Dette kan for eksempel være området på ydersiden af lårene eller fedtet under armene. Dette fedt er med til at gøre kvinder biologisk parate til at føde og passe børn, og er derfor yderst hjælpsom i mange scenarier. Af den grund er det svært at få disse fedtdepoter til at forsvinde, og nogle oplever at træne i flere år uden de store resultater på disse områder.

 

Hvad kan man gøre ved de stædige fedtdepoter?

 

Er man fast besluttet på, at man ikke ønsker at beholde de fedtdepoter, der er givet til en fra naturens side, er der dog noget, man kan gøre. Selvom det ikke hjælper med turene i træningscentret, kan det nemlig gøre en stor forskel at besøge en klinik, der tilbyder fedtfrysning. Fedtfrysning er en fuldstændigt ufarlig procedure, der ikke kræver operation eller andre former for kirurgiske indgreb i kroppen. Fedtfrysning foregår nemlig udefra, ved at området omkring fedtdepotet fryses ned til ekstreme minusgrader. Dette vil medvirke til at fedtcellerne i området krystalliseres og derefter forsvinder, og på den måde vil fedtdepotet altså også gradvist blive mindre. Samtidig skal du ikke bekymre dig om store ar eller skader på din hud. Selvom huden bliver kold under behandlingen, kan den nemlig sagtens holde til en kort stund med minusgrader, og derfor ser huden efter behandlingen fuldstændigt ud som før.
Behandlingsformen kan tilbydes til en stor del af kroppen. Som udgangspunkt kan følgende områder behandles med fedtfrysning:

  • Mave
  • Inderlår
  • Knæ
  • Ankler
  • Dobbelthage
  • Dansehåndtag
  • BH-delle

 

Hvor kan jeg prøve fedtfrysning?

 

Overvejer du at prøve fedtfrysning, for at se, om det kan afhjælpe dine allermest stædige fedtdepoter? Så kan du med fordel vælge at kontakte for eksempel Shaping Studio, der har klinikker i Randers og Egå.