Øreringe til alle aldre.

Der er et væld af variationer på markedet, når det kommer til øreringe. Du har dine bøjler, dine drops, og din lysekrone. Der er klyngen, tråde, manchetten og huggie’en. Blandt mange andre stilarter er der måske kun én stil, der passer til alle aldre – studsen. Vi kan love dig, at der er et par perfekte nitter til enhver kvinde i alle aldre – du skal bare vide, hvilke designs der passer til din alder.

 

Barndom-

Når barnet er gammelt nok til at genkende det valg, det har med hensyn til at pierce deres ører, er det en god idé at tale dem igennem processen og lede dem gennem mulighederne. Uden at hævde dine meninger eller valg, hvis du udtrykker interesse for at få deres ører piercet, så tag dem med til en butik og vis dem den slags øreringe, de kunne bære. Studs er en fantastisk stil for en begynder, især i en ung alder. Søde designs såsom tegnefilm og farverige genstande vil begejstre barnet, og nitterdesignet vil sikre, at lysten til at narre er begrænset.

 

teenage-

Selvom forældre måske synes, at teenager er den værst tænkelige fase i deres børns liv, synes vi gerne, at teenager er den sjoveste og mest frie fase i livet. Selvfølgelig er der studier og eksamener og gymnasiedrama, men der er også friheden til at eksperimentere og designe din egen identitet. Som teenager kan du gå vild med dit valg af øreringe, og ingen vil slå et øjenlåg. Vælg dine nitter i former og symboler, der afspejler din personlighed. Har du flere piercinger? Nå, bare stable op på knopperne. Har du for mange nitter, men for få piercinger? Et godt valg af piercinger er fra Maria Tash Mix og match udvalget. Det smukke ved at bære nitter som teenager er, at du ikke nødvendigvis behøver at bære dem som et matchende par – så skift det op, som du vil!

 

tyverne-

Du har efterladt din vilde teenagefase, men du er endnu ikke færdig med at udskære din identitet. Dette er tiden til at lave et statement med dine nitter. Vælg distinkte geometriske former eller silhuetter, der ikke kun er ungdommelige, men også sidder godt i professionelle omgivelser.

 

 

Trediverne

Langt op i voksenlivet er trediverne det tidspunkt, hvor du sandsynligvis jonglerer med en million ting og fører en hektisk tidsplan, der ikke giver meget tid til overhovedet at udtrykke dig selv ved hjælp af ord, endsige komme med nogen form for udtalelser via dine nitter. Dette er alderen til at holde det enkelt og minimalistisk. Gå efter et lille par diamant- eller guldnitter, der vil tilføje den helt rigtige mængde glans til ethvert outfit uden at skrige efter nogen form for opmærksomhed.

 

 

 

Middelalderen – fyrrerne til tresserne

 

Elegance er, hvad du skal sigte efter, når du har passeret 40. Det være sig Øreringe i diamanter, perler eller andre ædelstene – dine nitter skal repræsentere både din sofistikerede stil og din personlige stil. Vælg et mellemstort par, der vil fungere godt til både dag- og aftentøj.

 

 

 

Guldalderen – halvfjerdserne og derover

Når du først krydser 70, er det næsten som at få en ny lejekontrakt på livet. Du er stort set færdig med din del af ansvar, bekymringer og stress. Det er igen tid til at begynde at komme med dristige udtalelser og hævde den stilidentitet, som du har skabt til dig selv gennem årene. Når du vælger dine nitter, skal du gå stort. Vær ikke bange for at fange opmærksomhed, for du fortjener det. Vælg antikke stykker, vælg overdimensionerede. Gå efter store perler og skinnende sten. Størrelsen på dine nitter bør afspejle dine års erfaring og det liv, du har levet.