Tandregulering med Invisalign kan øge din selvtillid

Har du haft skæve tænder siden du var barn? Og smiler du sjældent med tænderne, fordi du ikke er glad for dit smil?

Så kan en tandregulering med Invisalign være en god investering for dig. Ikke nok med, at du får rettet dine tænder, så de kommer til at sidde helt lige, hvilket vil give dig et nøk op på selvtillidsskalaen, så vil du også slippe for andre sundhedsmæssige gener.

Mange døjer nemlig med hovedpiner, ondt i kæben, dårlig tyggefunktion og flere har svært ved at rense tænderne ordentligt, når de har et skævt tandsæt.

 

Professionelt tandreguleringsforløb hos tandlæge i Vejle

Hos Tandlægerne i Centrum har du mulighed for at få lavet et personligt tandreguleringsforløb, hvor der anvendes en usynlig bøjle til at rette dine skæve tænder ud med.

Tandretningsmetoden kaldes Invisalign og er en amerikansk opfindelse, der består af en række gennemsigtige og fleksible plastskinner, der langsomt retter dine tænder ud over en periode på x antal måneder.

Skinnerne bliver løbende skiftet ud hver uge indtil man opnår det ønskede resultat. Ideen er nemlig, at for hver eneste skinne man skifter, så er der en lille, men betydelig ændring i skinnerne, som langsomt retter de skæve tænder ud. Det er en utrolig ikke-invasiv metode til tandregulering

 

Sådan forløber et tandreguleringsforløb med Invisalign

Tandretning med Invisalign tager alt mellem 3-18 måneder alt efter, hvor skæve dine tænder er som udgangspunkt. Til behandlingen skal du igennem 4 steps:

  1. Analyse og aftryk

Til forundersøgelsen bliver dine tænder gået grundigt igennem, og der bliver lavet en vurdering om du er en kandidat til Invisalign-behandlingen. Der tages aftryk af dine tænder, samt et foto af dit ansigt, som bliver sendt til USA. Her bliver der lavet en plan over dit behandlingsforløb.

  1. Gennemgang og godkendelse

Når vi har fået behandlingsplanen fra USA mødes vi igen og gennemgår forløbet. Du vil kunne se, hvordan slutresultatet kommer til at være, og det er her du endelig beslutter og det er en behandling du vil gå videre med.

  1. Udlevering af skinner

Invisalign I USA producerer dine skinner, som du skal udskifte hver uge indtil du opnår slutresultatet. Du skal møde ind én gang om måneden til kontrol, så vi sikrer os, at resultatet bliver som vi forventer det.

  1. Afslutning og fejring

Efter du har været igennem alle dine skinner, så mødes vi igen for at se på resultatet sammen. Her bliver der også taget billeder af dig, så du kan se før og efter billeder af dine tænder.

Nu er behandlingen afsluttet og der kræves ikke yderligere justeringer.