Kvinders udseende er vigtigt, Instagram eller ej

Igennem de sidste år er kvinders udseende ikke blevet mindre vigtigt. Ikke at forstå sådan, at kvinder ikke gik op i deres udseende før i tiden, for det har langt de fleste altid gjort. Situationen er dog den, at det med tidens trend nok er blevet vigtigere for især kvinder, at kunne ”shine” sig i løbet af dagen, især når der skal tages selfies til Instagram.

Men et flot look virker bare ikke betagende på samme måde, hvis duften er blevet mindre attraktiv i løbet af dagen. Derfor vælger mange også deres kvinde parfume ud fra holdbarheden. Her er det jo fakta at et Eau de Parfume holder længere end Eau de Toilette, men når det er sagt, er der absolut også forskel på hvilken noter og hvordan ”næsen” bag parfumen har sammensat duften.

Innovative og korrekt kvinde dufte

Der er ingen tvivl om at de mere trendy innovative dufte har vundet stærkt frem igennem de sidste par år. Man ser i dag mange der sværger til både Molecule, Clean og Zarkoperfum som alle er skabt på mere teknologisk baggrund, hvor selve parfumedelen er droslet ned. Dette kan give god mening især, i forhold til allergi. Essensen bag disse dufte er at det er hudens egen aroma og duftstoffer som går i en kemisk reaktion helt naturligt, og derved skabes din egen personlige duft. Denne duft udvikler sig så hele dagen, og kan også nemt skifte stil og nuancer, alt efter hvilket klima du befinder dig i.

Kvinde noter med sommer og fortryllelse

Omvendt er der noget sikkert i en traditionel parfume, det at ens duft er den samme igen og igen, kan absolut også noget. En lækker kvinde duft får man specielt i en Skøn Valentino kvinde parfume. Her får dit look virkelig ekstra shine, for modehuset er kendt for elegance og at kunne fremhæve den kvindelige stil.
Så når du har lagt din mascara og gjort klar til det perfekte Insta- billede, så vil du med en en af de blomsteragtige dufte, virkelig få forbi passerende til at bemærke dig på en positiv måde.
Disse virkelige skønne kvindeparfumer er en blanding af uskyld, bløde og sensuelle noter der fortryller på bedste vis.

Fra det store modehus finder du både Valentina og Valentina Pink dufte, som er fyldt med nutidige blomster og lækre frugt noter der afstemmes i en intens bund som gør duftene holdbare, og disse Valentino parfumer kan du finde her.

Så det er ikke uforståeligt med disse lækre noter, og en balance der ikke bliver for dominerende i duftene, hvorfor Valentino parfumerne er blevet så populære hos kvinder igennem tiden. Modehuset taler nemlig til både mandens og kvindens hjerte, når de designer både duftene og flakonens udseende. Deres mande parfumer er ofte designet i udtryk som minder manden om en god whiskyflaske, og kvindeduftene kan findes med blomster aftryk i låget. Derved fås en duft der holder, booster dit udtryk og er designet som noget kønnet kan forholde sig til. På den måde for modebrandet afdækket alle facetter og skabt noget eftertragtede, præcis som mange unge mennesker søger at gøre det, i deres Instagram billeder.