Sådan finder du en miljørigtig parfume, der dufter himmelsk

Du kan sagtens være miljøbevidst og dufte skøn imens. Velduftende parfumer kan være hårde mod vores jord og faktisk også mod vores hud. Derfor skal man gøre sig nogle overvejelser, når man shopper en ny velduftende parfume. Hvis du går op i de bæredygtige valg, så læs med her.

Det grønne parfumevalg

Ja, det kan faktisk godt lade sig gøre, at shoppe miljøvenlige parfumer. Måske har du før hørt at parfumefrie produkter er det bedste valg. Dette er fordi der findes mange skadelige produkter i naturekstrakter, som både kan være allergifremkaldende og skadelige for miljøet. Parfumefri parfume er dog et paradoks, som ikke rigtig fungerer. Så hvad skal man gøre, hvis man gerne vil dufte dejligt, uden at gå på kompromis med bæredygtigheden?

Nogle parfumer på markedet er fremstillet af kemiske stoffer og animalske olier til dufte. Dog findes der også fantastiske parfumer, som er lavet af vegetabilske olier fra planter eller blomster, som samtidig dufter helt fantastisk. Clean parfume er et af de brands, hvor den gode duft går hånd i hånd med bæredygtigheden. Parfumen er fremstillet af veganske og naturlige ingredienser, så det er en duft du altid kan iføre dig med god samvittighed.

En velduftende hverdagsparfume

Mange parfumer har en tendens til, at dufte meget tungt og sødt, hvilket kan rive lidt skarpt i næsen. Clean parfumer er derimod velkendte for deres milde enkelthed. Det kan duftes, at disse parfumer er et produkt af naturens egen skønhedsbiks. Dufte som roser, jasmin, liljer, fyrrenåle og lavendel dominerer den enkle og rene parfumeduft.

Parfumen fås også i varianter, som dufter af rent vasketøj eller som om du er trådt direkte ud af brusebadet. Det er den perfekte hverdagsparfume, at iføre sig, hvis man elsker at dufte rent og frisk hele dagen.

En naturlig glædespreder

En dejlig duft kan gøre mere for krop og sind, end vi lige går og tror. Når du vælger en bæredygtig parfume som Clean, er ikke kun det bedste valg for miljøet, det er også det bedste valg for din krop.

Clean parfumer er fremstillet naturligt uden allergifremkaldende stoffer, der kan irritere din hud. De naturlige aromastoffer og æstetiske olier er nænsomme for kroppen og huden, så du kan roligt iføre dig parfumen hver dag.

De æstetiske oliers milde og frugtige dufte giver automatisk kroppen en følelse af ro og velvære, så hver dag du ifører dig parfumen, så skaber du også lidt wellness for dig selv.