Rosenblade til enhver anledning

Hvis du nogensinde har set en romantisk film, så er du nok også en gang eller to stødt på rosenblade. Oftest er de spredt ud over en romantisk seng eller som en slags sti ud til et boblebad, hvor der også står champagne, levende lys og lækre sæber.

Rosenblade er derfor en pyntegenstand, som typisk associeres med noget romantisk og nogle gange næsten erotisk, men disse fine blade kan bruges til mange forskellige anledninger. Og det kan du få inspiration til herunder.

Den oplagte: romantisk aften

Den mest oplagte anledning at bruge rosenblade, i hvert fald i følge Hollywood-filmene, er selvfølgelig når man gerne vil planlægge en romantisk aften for sin partner. Her kan man lade sig inspirere af filmene og eksempelvis gøre som i førnævnte eksempel. Men man også sætte sit eget præg på det, og måske endda lave lidt sjov ud af det, så det hele heller ikke bliver så pladderromantisk. Uanset hvad vil rosenbladene i hvert fald skabe en særlig stemning for dig og din partner, og det er trods alt det vigtigste, når det nu er en romantisk aften, I skal have.

Mors dag eller Fars dag

Rosenblade forbindes altså tit med noget romantisk, men man kan også bare vælge at forbinde det med kærlighed i stedet – og det åbner pludselig op for en masse andre anledninger, hvor det giver god mening at have nogle rosenblade liggende på bordet eller noget i den stil.

Mors dag eller Fars dag er i hvert fald for mange dage, som er fyldt med kærlighed til sine forældre – eller måske sin partner, hvor man gerne vil rose dem som mor eller far. Her kan man altså give lidt ekstra til stemningen ved at have nogle rosenblade til at ligge rundt omkring og minde om den smukke kærlighed.

Til temafesten

Den sidste anledning, hvor rosenblade kan fungere, har hverken noget med romantik, erotik eller kærlighed at gøre – for rosenblade kan nemlig også bare bruges som en pyntegenstand til en temafest, man holder – eller måske en fødselsdagsfest.

Rosenblade er nemlig ret nemme at sprede ud over det hele, hvor det hurtigt ser ud af noget. Det kunne eksempelvis være til en prinsessefest, hvor der er en Tornerose-afdeling. Det kunne også være til en valentines-fest eller noget i den stil. Hvis roser bare på en eller anden måde er involveret i det tema, som du har valgt, skal du i hvert fald ikke tøve med at bruge de smukke blade som pynt til festen.