Pakkekalender gaveideer

Lige meget din alder, så bliver du aldrig for gammel til at få en pakkekalender. Det er både hyggeligt og spændende at skulle stå op hver eneste morgen hele december og skulle pakke gaver op, eller bare hver søndag i advent. Findes der nogen bedre måde, hvorpå du kan varme op til juleaften?

Der er mange forskellige muligheder, når du skal give kalendergaver til en voksen, du kan gøre alt fra at lave den selv, købe tingene selv, men idag findes der endda også kalendergaver, som allerede er pakket ind og du måske ikke engang selv ved hvad der er i. Det sidste her kan jo være perfekt, hvis det er til dig selv, du vil lave en pakkekalender.

 

Kalendergaver uden pakker:

Den første mulighed for at lave en pakkekalender, lyder måske lidt skør, men du kan lave en pakkekalender helt uden pakker! Det kan eksempel være 24 små kærlige sedler til din kæreste, eller måske endda intime gerninger, som fræk morgenmad på sengen. Eller hvis det er til dine forældre, kan det være at tage støvsugningen eller slå græsset. Hvis det er til en af dine venner, kan det være en cafe tur, børnepasning eller en hjemmelavet middag. Det kan også være små rim og remser eller digte, som kan give nogle kærlige ord med på vejen.

 

Køb den færdig:

Hvis du er mere til den type pakkekalender, som er helt klar og færdig, og som du bare skal give væk, kan dette være løsningen for dig. Denne løsning er også perfekt, hvis det bare er dig selv du skal give en pakkekalender, eller hvis du bare ikke er ferm med at pakke ind og binde bånd. Selvom alt dette lyder supernemt og ligetil, er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser inden du køber din færdige pakkekalender. Eksempelvis denne her fra Østerlandsk Thehus.

Køn: Det er selvfølgelig vigtigt at kende forskel på om din pakkekalender er til en mand eller en kvinde. Du kan få pakkekalendere til mænd i form af gadgets, øl eller kaffe og te, og til kvinder med cremer, duftlys eller andet lignende.

Antal: Du skal gøre op med dig selv om modtager bliver mere glad for 24 mindre gaver eller 4 adventsgaver. Du kan helt sikkert finde begge ting på marked, men det er vigtigt at du overvejer hvad der vil give mest glæde.

Noget du også kan overveje, er om modtager har en sød tand, om det så skal være delikatesser eller om det er mere kaffe eller te som vil hitte, eller fysiske ting.

Hvis det er til din kæreste, findes der også mange frække pakkekalendere på markedet, som helt sikkert vil være et hit. Der findes færdiglavede pakkekalendere med alt mellem himmel og jord, fra neglelak til lakrids.

 

Hjemmelavet pakkekalender:
Til sidst er der så den klassiske hjemmelavet pakkekalender, som du laver helt fra bunden af. Det er nok noget er det mere personlige, men det tager også noget længere tid. Nogle af de ting du skal have styr på er: Hvad der skal i de 24 gaver, indpakning og hvordan det skal opbevares. Du kan putte alt i disse pakker, så lav et budget og regn gennemsnittet ud, på hvad hver pakke må koste. Det kan være alt fra slik til oplevelsesgaver til små nips ting. Hvis du vil have mere luft i budgettet kan du også vælge at gå advent vejen, hvor det er 4 gaver i stedet for 24.