Min idé om den perfekte t-shirt

Ja, man har sikkert hørt det en milliard gange. Man ser det sågar i samtlige reklamer rundt omkring på de forskellige sociale medier. Jeg har dog faktisk fundet noget, som jeg egentlig mener kan være det helt korrekte produkt til dette statement. Det er dog faktisk ikke en kvinde t-shirt, det er nemlig en herre t-shirt, men som bare er lavet anderledes en mange af de andre vi finder derude. Men i skal selvfølgelig ikke tage mig på ordet, så derfor kommer jeg med de parametre, som jeg mener er vigtige, hvis man skal vurdere om en t-shirt er god.

Materialet skal være lækkert

Det tog mig ikke længe at se, at min kærestes nye t-shirt sad exceptionelt godt på ham. Derfor kunne jeg slet heller ikke afholde mig fra at snuppe den ved første anledning jeg fik. Han skulle ud med sine venner, og jeg skulle bruge en t-shirt, som jeg kunne sove i. Jeg havde lagt mærke til, at jeg synes hans t-shirt så ud til at være ret lækker for kroppen, så derfor så jeg nu mit snit til, at jeg skulle prøve den. Jeg må indrømme at jeg blev meget overrasket over kvaliteten på materialet. Den er blød, altså meget blød. Den lagde sig lidt som en blød hinde over min krop, uden at den føltes kvælende. Jeg var egentlig solgt med det samme.

Pasformen skal være til kroppen

Men nu har jeg taget en herre t-shirt på, så jeg havde da ingen forventninger om, at denne faktisk ville sidde på mig. Her blev jeg igen overrasket. Nuvel – størrelsen var da en del større end den jeg normalt bruger, men stoffets sammensætning gør, at den faktisk tilpasser sig kroppens former. Og som vi kvinder ved, så er det noget, der er brug for, da vi har mange flere former end mænd har. Den er designet i nogle linjer som gør, at den sætter sig alle de rigtige steder, også på kvinder.

Derfor måtte jeg altså lige prøve den med nogle lækre jeans. Igen er jeg blevet overrasket! Jeg har faktisk fundet en t-shirt som jeg gerne vil bruge. Når jeg tager denne på, så er der ingen der kan se, at denne kommer til mænd normalt. Den sidder på mig, som den skal, og så strammer den slet ikke på en mærkelig måde.

Den skal produceres ordentligt

Det sidste jeg gerne vil sikre mig, når jeg handler tøj er, at dette er produceret på den mest skånsomme måde for miljøet som muligt. Igen blev jeg positiv overrasket. Det er nemlig produceret i Portugal, hvilket betyder at der faktisk er sat fokus på kvaliteten og ikke på, hvor meget de kan tjene på deres t-shirts. Så er du på udkig efter en lækker t-shirt til en mand i dit liv, så vil jeg anbefale Qualitee. Jeg vil også anbefale dig, hvis du er kvinde, at prøve den selv, jeg er sikker på du bliver overrasket, på den gode måde.