Brillemode

Stort set hvert år skifter moden indenfor tøj, sko, frisure og små tilbehør og detaljer. Selv brillemoden skifter. Briller siger meget om ens stil og personlighed, og det kan være svært at navigere rundt i brillemoden for 2022. For mænd og kvinder vil brillemoden ligeledes være anderledes fra år til år. Man kan altid vælge klassiske faconer som firkantede eller runde briller, da disse har et tidsløst design som kan kombineres med ethvert outfit. 

I 2022 vil der være en bestemt trend der kommer til at pryde gadebilledet, og det er heldigvis en trend som alle kan være med på. Den transparente brille bliver et hit i år. Gennemsigtige brillestel vil være populære i alle former. Det gode ved det gennemsigtige brillestel er, at de bæres meget diskret og neutralt, og de passer til ethvert outfit. Ligeledes passer en transparent brille også til alle hårfarver. En gennemsigtig brille kan bæres af personer i alle aldre!

Den typiske brille med gennemsigtigt stel er lavet i materialet Acetat, som er et materiale der er produceret fra naturlige ressourcer og allergivenligt. Transparante brillestel hitter hos både kvinder og hos herrer. Briller med gennemsigtigt brillestel kan typisk findes i forskellige modeller. Den nye brilletrend gælder både for læsebriller, blue light briller og solbriller. 

Det er dog ikke kun de transparante brillestel der vil hitte i år. Hvis du vil finde ud af hvilke briller der hitter i 2022, kan du tjekke denne artikel fra Luxreaders, hvor firmaet deler ud af deres ekspertise indenfor brilleverdenen og giver svaret på dette års brillemode til kvinder og brillemode til herrer. 

Briller er en del af din personlige stil, og dit brillevalg fortæller mere om dig og din personlighed end du måske går og tror. Med en ny brillemode hvert år frygter du måske at du skal købe nye briller hyppigt, men frygt ej. Mange brilletrends er tilbagevendende, og derfor kan du lægge brillerne til side til senere brug. 

Klassiske briller som firkantede og runde briller kan man aldrig gå galt i byen med, og derfor bør disse være en fast del af ens brillesamling. Runde eller firkantede briller kommer med forskellige linser såsom læsebriller, blue light briller og solbriller. De mest trending briller dette år vil dog være de gennemsigtige briller som heldigvis passer til alle, du skal blot beslutte dig for, hvilken form du ønsker. De transparante briller fra kan fås i runde, firkantede, rektangulære og ikoniske og med den linse, du ønsker. Skal det være læsebriller, solbriller eller blue light briller? Du ved det bedst. Gå på opdagelse blandt forskellige, populære kollektioner hos Luxreaders.dk.