Find de gemte skatte af oplevelser i Danmark eller vælg velkendte klassikere

Du kender det sikkert godt. Enten har du siddet selv, sammen med vennerne eller sammen med kæresten og ikke kunne finde frem til, hvad weekenden skal gå med. Skal den endnu en gang blot gå med at dovne den på sofaen med en pose chips foran fjernsynet, eller skal der ske noget mere spændende?

 

Hvis du – og ikke mindst kæresten eller vennerne – trænger til forandring, noget spænding eller noget, som kunne være hyggeligt at lave, så har vi forslagene til dig og jer. For det bugner af oplevelser i Danmark, som både kan laves sammen med kæresten og selvfølgelig også venner og familiemedlemmer. De venter bare på at blive opdaget og afprøvet af jer!

Vidste du…

… At du kan komme med på “Ghost Tour” rundt i de københavnske gader og være en del af en medrivende byvandring med både nye såvel som gamle spøgelseshistorier?

 

Eller at du kunne tage kæresten med under armen og komme på cocktailkursus i Timm Vladimirs køkken, som ikke bare er en lærerig men også en velsmagende oplevelse?

 

Eller du kan tage en ven eller et familiemedlem med på en legendarisk og nostalgisk Puch Maxi Tour fra kyst til kyst, hvor I giver den gas på de gamle knallerter?

 

Eller måske det kunne være sjovt at få en anderledes madoplevelse i “Dinner in the Dark”, som byder på forrygende 3-retters menu med god vin og underholdning i komplet mørke?

 

Der er mange oplevelser i Danmark, som du eller I måske ikke kender til og som blot venter på at blive opdaget. Oplevelser, som byder på noget andet, end hvad hverdagen ellers kan. De mange fantastiske – og ikke mindst anderledes – oplevelser i Danmark venter blot på, at du skal opdage dem og prøve noget, som du måske ikke har prøvet før.

De velkendte klassikere rundt om i Danmark

Der er selvfølgelig også de velkendte klassikere, når det kommer til oplevelser i Danmark. Elsker du og kæresten, når adrenalinen pumper i kroppen, så kan det være, I skal kaste jer ud i et tandemspring, en helikoptertur eller måske være piloter for en dag. Er du og en ven derimod mere til naturskønne oplevelser rundt om i det danske land, kan I tage på en klassisk vandretur i Mols Bjerge eller ved Vestkysten.

 

Er du og kæresten derimod store fortalere for afslapning, men at det ikke bare skal foregå på sofaen, så kan spadage være noget for jer, hvor I kan lade jer forkæle og komme helt ned i gear.

 

Det kan også være, at du og en ven – eller eventuelt et familiemedlem – sætter en store ære i at smage på alverdens delikatesser, drikkevarer eller madoplevelser, så er der et hav af muligheder at vælge mellem. Det er alt lige fra et kaffekursus, et slikkepindekursus og et flødebollekursus, til brunch, gastronomi og tapas, til ølsmagning, vinsmagning og ølsmagning – og meget andet.