De bedste tips til at få mere ud af dine krystaller

Krystaller er smukke og har en beroligende effekt på os. De kan bruges til mange ting i hverdagen, og vi vil i denne artikel give dig nogle tips til, hvordan du får mere ud af dine krystaller.

 

Find de rette krystaller til dig

Det første du skal gøre, er at finde den type krystal, der passer bedst til dig. Der er mange forskellige typer af krystaller, og hver enkelt har sine egne unikke egenskaber. Har du brug for en afslappende krystal, kan du eksempelvis vælge en rosenkvarts. Er du på udkig efter en krystal, der kan hjælpe dig med at fokusere og booste din energi, er citrin et godt valg.

 

Sørg for at rengøre dine krystallers energi

For at få det bedste ud af dine krystaller, er det vigtigt, at du rengør dem regelmæssigt. Krystaller absorberer nemlig energier fra omgivelserne, hvilket kan påvirke deres egenskaber.

 

Du kan rengøre dine krystaller ved at lægge dem i en skål med rent, tilsat lidt Himalayasalt eller havsalt. Lad dem ligge der i ca. 30 minutter, og skyld dem derefter grundigt af under rindende vand eller i et vandløb.

 

Du kan også rense dine krystaller ved at lægge dem udendørs i direkte sollys eller fuldmånelys i ca. 30 minutter.Vær dog opmærksom på at ikke alle krystaller kan tåle sollys.

 

Omgiv dig med dine krystaller

En af de bedste måder at få mere ud af dine krystaller, er ved at omgive dig med dem. Du kan for eksempel lægge nogle af dine favoritkrystaller under din pude eller dyne, så du sover bedre. Du kan også bruge krystaller til at afbalancere energien i dit hjem ved at placere dem strategisk rundt omkring.

 

Find en plads til dine krystaller, hvor du har mulighed for at se dem dagligt. På den måde kan du lade dig inspirere af deres smukke udseende og unikke egenskaber, og på den måde få mere ud af dem i hverdagen.

 

Bær dine krystaller tæt på kroppen

Mange har stor glæde af at bære krystallerne tæt på kroppen og derfor er et krystalsmykke oplagt i den forbindelse . Det kan for eksempel være en halskæde, armbånd eller ring. På den måde kan du have dine krystaller med dig overalt, og på den måde få endnu mere ud af deres unikke egenskaber.

 

Er du på udkig efter et smykke med krystaller, kan du blandt andet finde smukke og håndlavede designs hos savasana, hvor du også kan blive klogere på, hvilken krystal der er gavnlig for dig.

 

Når du har fundet den type krystal, der passer bedst til dig, så prøv at bruge den ofte i din hverdag. Brug tid med den og lad den minde dig om dine intentioner. På den måde kan du få det bedste ud af din krystal, og på den måde gøre en positiv forskel for dig selv og dit liv.