Badeanstalten kan byde på ansigtscreme og bodyscrub i høj kvalitet

En hudplejerutine er med til at give dig en fantastisk hud, så du har det bedre med dig selv, uanset om du er hjemme eller ude. Badeanstalten har et spændende sortiment af hudplejeprodukter, der blandt andet inkluderer ansigtscreme og bodyscrub. Alle deres produkter er lavet i den allerhøjeste kvalitet, og håndlavet i Danmark.

Gør ansigtet blød med ansigtscreme

Du bør tage dig bedst muligt af huden i ansigtet, og en god ansigtscreme kan helt sikkert være din redning. Badeanstalten har noget til enhver, og på deres side kan du finde et spændende sortiment af ansigtscremer. Deres ansigtscreme med mandelolie, er skabt til normal og kombinationshud. Den er med til at fugte huden med mandelolie og æteriske olier. Olierne har evnen til at regulere talgproduktion, samt er med til at stimulere dannelsen af nye celler. Så har de også en vitaliserende ansigtscreme, der er skabt til moden hud. Den vil nemlig stimulere hudens kollagendannelse, og vil mindske rynker og fine linjer. Denne ansigtscreme binder fugten i huden, og øger elasticiteten. Du kan finde en ansigtscreme der passer dig, eller måske anvende deres ansigtsolie i stedet. Badeanstalten.dk har uden tvivl de bedste løsninger til hudplejeprodukter. De tager sig god tid til at udvikle dem, og du kan derfor trygt stole på deres produkter er godt gennemtænkte.

Eksfoliér huden med en god bodyscrub

Du kan dog også vælge en fantastisk bodyscrub, der efterlader en strålende hud. Badeanstalten er klar over, at bodyscrub er en uundværlig del af den ugentlige hudpleje. De kan anvendes i brusebad, såvel som i badekar. Anvender du deres bodyscrub, vil dine sanser aktiveres, og huden få pustet nyt liv i sig. Alle deres bodyscrubs indeholder middelhavssalt, da det er med til at eksfoliere huden. Du er altså garanteret at der ikke er plastik i, som der er i mange andre scrubs til kroppen. Deres bodyscrub anvender altså salt til at skrubbe kroppen ren, hvilket fjerner døde hudceller, renser huden dybt og stimulerer blodcirkulationen. De tilsatte olier af rasp og mandel er rigtig god, grundet de essentielle fedtsyrer. De er nemlig med til at opretholde fugtbalancen, blødheden og smidigheden, og beskytter huden. Desuden vil bodyscrub modvirke indgroede hår, forbedre hudens evne til at absorbere, samt opfrisker tør og træt hud. De anbefaler at du anvender bodyscrub 2-3 gange i ugen, for det bedste resultat. Badeanstalten anvender æteriske olier som dufte, så du kan være sikker på, at alle deres ingredienser er naturlige. Som et plus er deres bodyscrub også velegnet til veganere, da de ikke anvender animalske produkter.

Badeanstaltens ansigtscremer og scrub og mange andre hudplejeprodukter er det helt rigtige valg til dig, der elsker at blive forkælet. De tager sig god tid om produktionen af deres hudplejeprodukter og sæber, så du får det bedste færdige produkt, så din hud føles helt fantastisk.