Sådan finder information omkring familiesammenføring og indvandrerrådgivning

Der kan være mange forskellige regler omkring familiesammenføring i EU og det kan være særdeles svært at finde rundt i, når man skal finde ud af, om en familiesammenføring er mulig, eller ej. Junglen af lovgivninger inden for dette område, kan være med til at forvirre mange indvandrere, som ønsker en familiesammenføring med deres allernærmeste.

Når du ikke kan være tæt på de nærmeste personer i dit liv

Hvis du er flyttet til landet og har mulighed for at blive her, er det ikke altid sikkert, at din nærmeste familie har mulighed for eller tilladelse til at rejse med hen til dig. Det kan være hårdt at undvære dem, som betyder allermest for dig. Derfor har du måske overvejet at ansøge om familiesammenføring, så du og din nærmeste familie endelig kan få lov til at være sammen igen. Det kan være en svær og langsommelig proces at søge om familiesammenføring. Nogle gange lykkedes det, andre gange gør det ikke. Men for mange indvandrere, kan det være værd at give sig i kast med.

Indvandrerrådgivningen står altid klar til at hjælpe dig

Indvandrerrådgivningen hjælper alle der har brug for hjælp angående integration, familiesammenføring og andet sagsarbejde, som kan være kompliceret at finde rundt i. Indvandrerrådgivningen hjælper dig, uanset om du er dansk statsborger, EU statsborger, indvandrere, flytningen og illegale, som har brug for hjælp til at finde vej gemmen den komplicerede jungle af lovgivninger og regler. Hos indvandrerådgivningen kan du også læse om, hvordan du søger et visum og hvad du derefter har mulighed for at gøre i processen.

Hvis du har lyst til at blive klogere på emnet

Ved du stadig ikke, hvad du skal gøre, for at komme et skridt tættere på familiesammenføring? På familiesammenføring.info kan du læse meget mere om familiesammenføring inden for EU, hvis du ønsker at blive klogere på emnet. Her kan du også læse dig frem til, hvordan indvandrerrådgivningen kan hjælpe dig, hvis du stadig ikke kan blive nok klog på emnet, til at vide, hvad det næste skridt i processen skal være. Denne hjemmeside garanterer dig derudover, at dit ønske om at få en familiesammenføring igennem, sagtens kan lade sig gøre, hvis du følger deres guides helt korrekt. Det er nemt at tage kontakt til dem. Du kan både ringe til dem på telefon, men du har også mulighed for at udfylde deres kontaktformular, hvor du udfylder egene oplysninger i skemaet.