Rejs alene som kvinde til USA

Har du altid drømt om at rejse til USA? Måske har du ikke haft nogle, der ville tage med dig? Heldigvis kan du sagtens rejse alene, også som kvinde, til USA. Lige her får du en masse tips og tricks til at rejse alene til USA. Vidste du eksempelvis, at du skal bruge en ESTA ansøgning?

ESTA-ansøgning

For at kunne rejse ind i USA skal du have lavet en såkaldt ESTA-ansøgning, der også skal godkendes. Det koster omkring 14 dollars for en ansøgning, som omfatter behandlingsgebyr (ligegyldigt om ansøgningen godkendes eller ej) og autorisationsgebyr, som derimod kun opkræves, hvis din ansøgning bliver godkendt. Du bør altid ansøge et par uger før, at du skal til at afsted. Hvis du er i tvivl, om din ansøgning bliver godkendt, bør du nok søge endnu tidligere. Så kan du nå at finde andre løsninger, hvis nu det hele skulle gå galt for dig.

Få styr på hvad du vil opleve

Inden du tager afsted på din store USA-tur, bør du sætte dig ind i, hvad du egentlig gerne vil opleve, når du kommer frem. Vil du holde dig til din første destination, eller vil du rejse videre for at opleve endnu mere? Måske en god omgang roadtrip ville være noget for dig? Det er i hvert fald en rigtig god idé at have styr på dine mål for turen. På den måde kan du få mest ud af din tur, og du skal heller ikke spilde tiden på selve rejsen på at opsøge oplevelser.

Overvej en grupperejse

Du kan sagtens tage afsted helt på egen hånd, men hvis det alligevel gør dig en smule utryg, kan du overveje, om en grupperejse ville være en god løsning for dig. På sin vis rejser du jo faktisk også alene, fordi du ikke kender de andre, som du rejser med. Men alligevel er du jo så ikke helt alene, og du har en masse andre mennesker, som du kan støtte dig op ad i løbet af rejsen. En endnu større bonus er, at du helt sikkert møder nogle nye og interessante mennesker. En af ulemperne er dog også, at man som en gruppe meget hurtigt kan komme til at holde sig lidt for meget til hinanden. Når man rejser alene, bliver man bedre til at snakke vidt og bredt med alt og alle. Her skal du måske gøre op med dig selv, hvad der fungerer bedst for dig.