Petit Piao – Børnetøj Inspireret af naturen ved den jyske vestkyst

Petit Piao er et børnetøjsmærke, der stammer fra den jyske vestkyst i Danmark. Med smukke farvekombinationer og håndtegnede illustrationer kendetegner hver Petit Piao kollektion, mærket skaber, et unikt og legesygt univers til babyer og småbørn.

Petit Piaos unikke design

Børnetøjet fra Petit Piao er designet med omhu, og hver kollektion er kendetegnet ved smukke farvekombinationer og håndtegnede illustrationer. Med designerens rolige hånd bevæger pennen hen over papiret og bliver til en fint bær eller et andet element fra naturen, hvilket skaber et unikt udtryk for hvert stykke tøj.

Petit Piao bliver til med naturen som inspiration

Under en gåtur langs stranden ved Vesterhavet tilbage i 2019, fik folkene bag Le Nordic idéen til en tøjkollektion til de mindste, med navnet Petit Piao, som betyder lille snurretop. De ønskede at skabe et fint univers til babyer og legesyge småbørn, inspireret af naturen ved den jyske vestkyst i Danmark, hvor de hører til.

Petit Piao gør sig umage gennem hele processen fra den første streg til det færdige produkt. Fra valget af materialer og produktion til de fine detaljer og emballage, Petit Piao sætter kvalitet og omsorg for miljøet i højsædet.

Petit Piao – et bæredygtigt valg

Ved at vælge Petit Piao børnetøj, vælger du også et bæredygtigt og ansvarligt alternativ. Mærket arbejder konstant på at forbedre deres bæredygtighed og bruger materialer af høj kvalitet, der er skånsomme mod både miljøet og børns sarte hud. Alt Petit Piao er derfor certificeret med det anerkendte mærke, OekoTex, og er derfor garanteret fri for skadelig kemi.

Petit Piaos karakteristiske print og farver

Petit Piao er kendt for deres karakteristiske print og farver, som er inspireret af naturen omkring den jyske vestkyst. Hver kollektion er nøje sammensat af smukke og unikke farvekombinationer, der formår at indfange naturens skønhed og bringe den ind i børnetøjet. Farverne er både blide og intense, hvilket skaber en perfekt balance i designet.

Printene er også en stor del af Petit Piao’s identitet. De håndtegnede illustrationer, er ofte inspireret af elementer fra naturen såsom bær, blomster og dyr. Hvert print er unikt og gennemtænkt, hvilket gør tøjet til små kunstværker.

Forældre, der vælger Petit Piao til deres børn, vil opleve, hvordan de håndtegnede illustrationer og smukke farvekombinationer skaber et unikt og legesygt univers. De laver dog ikke kun print, men også deres striber er meget populære. Børnene vil føle sig godt tilpas i det bløde og komfortable tøj, der inviterer til leg og udforskning af verden omkring dem.

Udover at være smukt designet er Petit Piao’s børnetøj også af høj kvalitet og bæredygtigt produceret, hvilket gør det til et ideelt valg for forældre, der ønsker det bedste for deres børn og miljøet.