Når det hele føles lidt sort

Synes du ofte, at du har det svært i hverdagen? Døjer du med dårlige tanker eller dårligt selvværd? Når det hele føles lidt gråt og trist i livet, så kan det være en god ide, at række ud efter noget hjælp. Der er ingen, der forventer at vi skal kunne klare alle livets strabadser på egen hånd. Derfor er det vigtigt, at du tager hånd om dig selv og dit helbred ved at komme i dialog med en dygtig psykolog.

Psykologhjælp er til for alle

Der er ingen grænser eller regler for, hvem der kan søge om psykologhjælp. En Psykolog er for alle, som føler de har et behov for at tale med nogen. Det er uanset om du døjer med arbejdsstress, traumer eller problemer i parforholdet.

En psykolog er til for, at hjælpe dig med at forstå dine følelser, hvor de kommer af og hvordan du bedst muligt kan håndtere dem. Psykologen giver dig redskaber med hjem, så du også uden for terapien kan arbejde med dig selv og gøre dagene lidt nemmere. Tag for eksempel kontakt til psykolog Randers og påbegynd et forløb med en dygtig psykolog med god erfaring inden for alt fra kognitiv terapi, mindfulness, ptsd, familieterapi og meget mere.

Terapi for dig og din partner

Det er ikke ualmindeligt, at man søger psykologhjælp, når forholdet knaser. Hvis du oplever frustration, manglende forståelse eller måske dårlig kommunikation mellem dig og din partner, så kan det være hjælpsomt at snakke med en professionel.

Parterapi er et rum, hvori du og din partner får lov til at arbejde konstruktivt med hinanden og jeres forhold. I en travl hverdag, hvor arbejde, børn, pligter og aftaler hvirvler om ørerne, kan det være svært at finde en ledig tid til at tale sammen og løse eventuelle problemstillinger i jeres forhold.

Parterapi Randers tilbyder netop dette rum, hvori i kan komme tættere på hinanden, kommunikere jeres følelser og rede trådene ud i jeres parforhold. Parterapi handler grundlæggende om at genskabe den gode kommunikation, og vigtigst af alt kærligheden, mellem jer.

Der behøver ikke være den vilde krise i parforholdet før man tyr til parterapi. Ofte er psykologhjælp blot en måde at tage hånd om os selv og hinanden på. Parterapi kan på den måde blot være en hjælpende hånd i jeres forhold til at løse hverdagsproblemer og skabe en bedre forståelse mellem jer som par.