Lider du af angst?

Der er mange former for fobier og en af de tunge er angst. Angst kan forekomme på så mange forskellige måder, at man som psykoterapeut ikke bare kan sige – du lider af ”den type” angst. Mange gange ved folk heller ikke at det er angst de har. De har det bare ekstremt dårligt i enkle eller flere situationer. Det er her jeg kan hjælpe.

 

Angst er for mange en yderst ubehagelig oplevelse. Bare tænk på dem som får angstanfald og ikke kan styrer hvad de gør. At tjekke om vinduer og døre er lukket flere gange inden man tager hjemmefra er også en form for angst. At vaske hænder utallige gange kan være angst for infektioner, skidt eller andre mennesker. Det vigtige i hvert tilfælde er at finde ud af der startede angsten og hvordan den kan ændres eller stoppes. 

  • Angst eller fobier?

Angst kan både være en lidelse og en fobi. Angst for edderkopper er en fobi, mens angst for mennesker kan være begge. Meget afhænger af hvordan angsten er startet. Er du i et voldeligt eller psykisk dårligt forhold, kan der være forskellige ting der tricker din angst. 

 

Ligemeget om det er en fobier eller reel angst anfald du oplever, skal du have hjælp af professionelle behandlere, som mig. Du kan starte med at snakke med din læge og derefter få en henvisning til psykolog eller psykoterapeut. Det næste du skal gøre, er at booke en tid og komme i gang. Angst og fobier løser sig ikke af sig selv. Alt efter hvor slemt du har det, kan det tage flere måneder eller år at komme tilbage til et normalt liv.

 

Det skal dog ikke skræmme dig fra at få hjælp. Det vigtigste er at DU får det bedre med dig selv og din omverden kan se du bliver mere dig selv. Giv dig selv lov til at få det bedre, at kunne fungerer i en almindelig hverdag igen. Angst og fobier kan være så slemme at de fuldstændig ødelægger ens liv, det ønsker jeg at ændrer for dig. Ingen har fortjent at leve et liv i angst, ligemeget hvilken type angst det er.

  • Book tid hos Anna Weiss i Aarhus

Jeg arbejder fra min klinik i Aarhus eller Skanderborg. Du kan også få online sessioner, men det vil jeg ikke anbefale når det gælder angst eller fobier. Vi skaber sammen et trygt sted for dig, hvor du kan tale om alt det som skræmmer dig og gør dit liv til et helvede. 

 

Du kan altid kontakte mig hvis du har spørgsmål eller bare vil ændrer din tid. Det er bedst at lægge en besked på Tlf. 50 49 09 32 eller send en mail på mail(a)annaweiss.dk

Du får svar lige meget hvordan du kontakter mig.