Hvordan bliver man en succesfuld influencer

At blive en influencer kan være en virkelig frugtbar karrierevej. Men der er ekstrem konkurrence, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Nøglen er at tage små skridt mod dette mål.

 

Vær en 360º influencer

En af nøglerne til succes som influencer i dag er at være på alle sociale netværk og vide, hvordan man skaber indhold, der fungerer på tværs af alle platforme.

 

Dette er, hvad det vil sige at være en 360º influencer. Du skal også være på toppen af alle nye sociale medieplatforme, der kommer ud og have et godt øje for dem, der kan blive succesfulde. Du ved aldrig, hvornår den næste TikTok kan komme. Dermed er det også en god idé at have din helt egen blog hjemmeside, hvor du kan samle alle dine billeder, vlogs mm. på et sted.

 

Find din niche

Hvis du kan finde en niche, er det mere end muligt at blive stor på et socialt netværk som YouTube.

 

En niche er dit signaturemne. Det kan være hvad som helst: makeup, videospil, sundhed, karriere, personlig udvikling, dyr…

 

Der er allerede hård konkurrence på mange af disse områder, især med ting som videospil, så det kan være svært at finde en niche. Det er dog ikke umuligt. Du skal bare kigge efter en vinkel, som ingen andre har gjort endnu.

 

Du vil have en bedre chance for succes, hvis du går efter mindre populære emner. Hvis der er én ting, sociale medier har bevist, er der et publikum til alt. Så lad være med at afvise nogen af dine hobbyer eller interesser, fordi de kunne være lige noget til at starte din karriere som influencer.

 

Uanset hvad du vælger, er det vigtigste at levere indholdet på en visuelt tiltalende måde.

 

Sørg for, at du virkelig er interesseret i det emne, du vælger.

 

Kvalitet frem for kvantitet

Prioritere kvaliteten af dit indhold før noget andet. Sørg for at bruge et godt kamera, og du taler tydeligt. Baggrunden og din skærmtilstedeværelse er også ekstremt vigtig.

 

Husk, at dit publikum allerede er vant til en vis standard af videoer, så hvis du falder under denne, kan du miste din chance for at blive en influencer.

 

Begynd at tage det seriøst efter et bestemt antal følgere

Ved et vist antal følgere skal du begynde at tage det mere seriøst.

 

For Youtube og Instagram er 10.000 følgere et vigtigt tal at nå. Men på TikTok, hvor det er noget nemmere at få følgere, er tallet omkring 100.000.

 

Hvis du vil tjene penge, bliver du nødt til at arbejde hårdt for det

Bare husk på, at du bliver nødt til at lære, hvordan du administrerer og opsøger forskellige indtægtskilder. I de sociale mediers verden tjener du ikke kun penge gennem direkte annoncering; du bliver nødt til at lede efter sponsorer eller indgå aftaler med brands.

 

Endelig er der en verden af affiliate marketing og merch. Det er når du modtager provision for køb foretaget af dine følgere, enten på andres hjemmeside, eller din egen professionel hjemmeside hvor du sælger merchandise.

 

Prioriter disciplin og personlig forbedring

Hvis du bare tænker på at tjene penge fra starten, kan frustrationen komme til dig, og du kan give op.

 

I stedet skal du prøve at forbedre dig hver dag. Find dine styrker og gå over dine svagheder. Lær af eksperter om dit indhold. Til sidst vil du finde din stil uden selv at være klar over det, og du vil begynde at få flere og flere følgere.