Har du brug for psykoterapi?

Der er mange som får ondt i livet. Det skyldes oftes begivenheder og personlige oplevelser som vi ikke kan forudse eller gøre noget for at undgå. Ofte er det andre personer i vores liv, som skaber de dårlige rammer, der giver mentale og psykiske problemer.

 

Ofte er der ikke nogen i ens omgangskreds eller famillie som man kan snakke med om de ubehagelige ting der er sket. De forstår det ikke, eller har ikke viden og tålmodighed til at hjælpe en.

Derfor skal du finde en professionel psykoterapeut som kan hjælpe dig med samtaler og måske øvelser der kan hjælpe dig igennem de dårlige oplevelser og videre i dit liv.

  • Kom tilbage til din glade udgave

Ofte kan du snakke med din læge om dine problemer og få en henvisning til psykolog eller terapeut behandlinger. Det er en god idé at starte der. Det næste du skal gøre er at finde ud af hvem og hvor behandlere bor i forhold til dig eller dit arbejde. Så kontakter du den du mener er bedst og får en snak med vedkomne. Det er ikke altid at behandler og klient passer sammen ved første valg. Så må du prøve at snakke med nr. 2. Det er vigtigt at du føler dig tryg hos den behandler du vælger.

 

Hos Anna Weiss kan du få hjælp med mange forskellige problemer, lige fra angst, fobier og stress til præstationsangst. En mulig behandlingstype er hypnose sammen med psykoterapi

  • Hjælper hypnose mig?

Der er mange måder at bruge hypnose på. Sammen med psykoterapi giver det flere måder at løse op for det som bekymrer eller plager dig. Hypnose går aldrig ud over dine grænser, du er slev med til at bestemme hvilken vej hypnosen går i. Det lyder måske lidt kryptisk, du bliver guided af mig til at finde løsninger i dit sind. Vi vil heller aldrig starte med hypnose, jeg skal lære dig at kende og vide præcist hvad du ønsker hjælp med.

Derfor vil de første gange være samtaler, hvor du fortæller alt hvad du kan, om det som går dig på i hverdagen.

  • Er det arbejde eller familien der nager?

Mange vil ikke indrømme hvis de er vrede eller trætte af familiemedlemmer. Det er nu meget normalt og sker for rigtig mange. Ofte kan en strid stå i årevis, hvor parterne ikke vil se eller snakke med hinanden. Det er trist, da de mister mange gode år sammen. Det kan psykoterapi hjælpe dig med.

 

Har du dårlige oplevelser på arbejdet med kollegaer eller din chef, kan jeg hjælpe dig med at udrede trådene. Så du kan se hvilke handlings muligheder du har. Er det en dårlig chef, er det ofte et nyt job du skal gå efter. Pas altid på dig selv.

 

Har du brug for hjælp så book en tid og lad os få dig på ret køl igen.