Få intimiteten tilbage i forholdet

Intimitet er en vital del af ethvert forhold. Når det begynder at falme, kan forholdet blive gammelt og kedeligt. Heldigvis er der måder at få intimiteten tilbage i forholdet. Der er to typer intimitet – følelsesmæssig og fysisk. Begge dele er vigtige, og begge bør plejes for at opnå sammenhængskraft, der er unik for dig og dit forhold. Vi vil diskutere nogle tips om, hvordan man gør det i denne artikel!

Sådan genvinder du intimiteten i dit forhold

Hvis du føler, at dit forhold lider af mangel på intimitet, er du ikke alene. Faktisk er det en af ​​de mest almindelige klager, par har. Den gode nyhed er, at der er ting, du kan gøre for at forbedre situationen. Her er 5 tips til at hjælpe dig med at genvinde følelsesmæssig og fysisk intimitet i dit forhold.

1. Tal om, hvad der sker

En af de vigtigste ting, du kan gøre, hvis du føler dig frakoblet din partner, er at tale om, hvad der foregår. Der kan være underliggende problemer, der skal løses. Ved at tale åbent og ærligt kan du komme til roden af ​​problemet og begynde at arbejde på en løsning.

2. Få tid til hinanden

I dagens travle verden er det nemt at lade dit forhold falde fra vejen. Hvis I vil tænde gnisten igen, er det vigtigt at få tid til hinanden. Uanset om det er at holde faste date-aftener eller bare finde lidt tid hver dag til at snakke, er kvalitetstid afgørende for intimitet.

3. Vær fysisk intim

Fysisk intimitet er en vigtig del af ethvert forhold. Hvis du ikke er fysisk intim med din partner, vil den følelsesmæssige forbindelse sandsynligvis også lide. Gør en indsats for at være tæt på din partner både fysisk og følelsesmæssigt. Rør ofte ved hinanden, kram hinanden når i mødes og når i skilles, og vær ikke bange for at vise hengivenhed offentligt.

4. Vær ærlige over for hinanden

Ærlighed er grundlaget for ethvert sundt forhold. Hvis du ikke er ærlig over for din partner, vil det være svært at udvikle et dybt niveau af intimitet. Når du deler dine tanker og følelser, skal du sørge for at gøre det åbent og autentisk. Dette vil hjælpe med at skabe et stærkt bånd mellem jer to. Læs mere om intimitet her og lær, hvordan du kan forbedre den i dit forhold.

5. Søg professionel hjælp

Hvis du har prøvet alt ovenstående, og du stadig kæmper med intimitet, kan det være på tide at søge professionel hjælp. En terapeut kan hjælpe dig med at identificere eventuelle underliggende problemer, der kan bidrage til problemet. Han eller hun kan også give vejledning i, hvordan du kan forbedre kommunikationen og intimiteten i jeres forhold. Intermezzo er et sted, der introducerer dig til professionalisme og tilbyder en række ydelser inden for parterapi, rådgivning, coaching og selvudvikling. Læs mere om Intermezzo her og se, hvordan du, din partner og dit forhold kan få glæde af deres ydelser.

 

Hvis du føler, at dit forhold mangler intimitet, er der ting, du kan gøre for at forbedre situationen. Tal om, hvad der foregår, få tid til hinanden, vær fysisk intime, vær ærlige over for hinanden, og tøv ikke med at søge professionel hjælp. Ved at tage disse trin kan du genoplive gnisten og skabe et stærkere bånd til din partner.