Er du plaget af angst?

Hypnoterapi og metakognitiv terapi hjælper dig hurtigt.

Angst, frygt og fobier kan ødelægge din hverdag. Det er nemmere at slippe fri, end du tror. Angstbehandling kræver nemlig ofte kun 2-5 sessioner – så er du fri for irrationel frygt.

Du har nemlig allerede selv alle ressourcerne i dig. Du har bare ikke brugt dem på den rette måde. Men det kan du lære gennem angstbehandling med hypnose og kognitiv psykoterapi.

Der er mange typer af angst og fobier

Hvilke(n) passer bedst på dig, det kan sagtens være flere typer af angst som plager dig i hverdagen.

Der er generaliseret angst, hvor du ikke helt ved hvad du er bange for. Her får du både sat ord på hvilken type angst du har og får den behandlet effektivit.

Af de mere kendte typer af angst som jeg kan hjælpe dig med er: eksamensangst, angst for at tale i /foran forsamlinger, social angst, fobier, sygdomsangst, separationsangst og OCD.

Alle disse forskellige typer af angst kan afhjælpes med psykoterapi og hypnoterapi ved at give dig en anden måde og se virkeligheden på. Angst opstår oftest på grund af hændelser tidligere i dit liv, som har gjort dig bange.

Igennem visualisering og terapi får du lært at se på dit liv, på en ny måde og derved får du mulighed for at ændre dit liv. Du får overblik og dømmekraft til at handle mod din angst, og mindske dens indflydelse på dit liv.

Angst og fobier

Frygt er dit værn mod fare, når noget er ubehageligt eller direkte skræmmende, sikrer frygt at du reagere og får dig selv i sikkerhed. Angst er når du føler frygt uden der er en tydelig grund til det. Angst kan opstå på mange forskellige måder, det kan være du blev skræmt af en klovn til halloween, en ven sniger sig ind på dig en mørk aften, eller noget helt andet. Mange bliver angste når de går alene på en mørk gade og der lyder fodtrin fra et eller andet sted.

Fobier er angst som udløses i bestemte situationer. Her kan nævnes nåle, blod, sociale aktiviteter, edderkopper, tandlæger, højder, flyskræk, rengøringsfobi og angst for mørke.

Fobier kan afhjælpes med samtaleterapi og hypnose. Så har du en fobi du gerne vil af med, book en tid og lad os komme i gang med at ændre dit liv.

Har du OCD og er fanget af tvangstanker og ritualer. Har du tanker om at skade dig selv eller andre eller at du skal gøre bestemte ting selvom de ikke giver mening i din hverdag. Et eksempel på tvangs ritualer kan være at tjekke alle kontakter er slukket og døre er lukket inden du går hjemmefra. At tjekke flere gange at kaffemaskinen er slukket inden du skal ud af døren. At dine sko skal stå i en bestemt rækkefølge for at du er glad. Der er så mange forskellige ritualer der ligger under OCD, og de tager tid fra dig, fra det du egentlig gerne vil lave.