Hej allesammen. Jeg er 27 år og hedder Line Sofie. Til dagligt læser jeg og har gjort det de sidste mange år.

Bloggen har eksisteret siden december 2008 og dem der har været med fra starten har været med mig igennem bl.a. køb af andelslejlighed med daværende kæreste, triste øjeblikke, lykkelige øjeblikke, køb af kat, en tur til Kina og efterfølgende kærestesorg. De har set mig været ked af det og de har set mig rejse mig igen og blive lykkelig. Ud over det personlige på bloggen, som er noget af det jeg vægter højst, så er bloggens univers også fyldt med billeder jeg tager, tips, personlige – og kreative film og projekter, kollager og en hel masse andet.

Jeg elsker at blogge, dét selvom jeg i perioder gør det med dages mellemrum. Mit lille univers her er mit frirum og jeg elsker mine læsere.

For kontakt mhp. min adresse eller andet, skriv da til

Linegyldholm@gmail.com

 

  Bloglovin’              Facebook               Instagram