Hindbærsnitter

Bedroom makeover

Pinterest

I weekenden skal vi lave om i vores soveværelse. Som det er lige nu har vi kun en seng derinde og det er det. Det er som sådan også dejligt, men jeg vil gerne have lavet det sådan, at vores tøj kommer derind i et system, rykke rundt, købe nye planter og ting, og ja, bare lave en bedroom makeover. Vi bor i en 3-værelses lejlighed, og jeg vil gerne have det værelse ryddet, som vi lige nu har vores tøj i. Jeg vil gerne lave det til et gæsteværelse og vi har talt om i perioder måske at leje det ud til en pendler og når tiden er til det, så bliver det børneværelse. Jeg har ikke været helt tilfreds med hverken soveværelset eller tøjværelset, så nu skal der styr på det. Jeg har kigget længe rundt for at blive inspireret, men jeg synes det er svært at finde god inspiration til tøjløsninger i soveværelset. Suk. Hvis I kender nogle mega inspirerende soveværelser eller inspirationssider, så smid gerne et link i kommentarfeltet. Jeg laver et før/efter indlæg i weekenden med de to rum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærsnitter