Vejen til målet - ny instagramprofil

Dadelbanantoppe med havregryn

Som jeg skrev om i mit sidste indlæg, har Mattis og jeg lavet en instagramprofil sammen og det er mega hyggeligt. Vi delte igår opskriften på de her lækre snacks, nemlig banantoppe med havregryn og dadel… de er SÅ gode. Så de fortjener lige at blive delt igen. Hvis I har lyst til at følge med på vores instagramprofil kan I gøre det lige her, vi deler alt omkring vores forsøg på at nå nogle personlige og fælles mål ift. vores sundhed, træning, kost og kroppe. Vi er ikke eksperter i noget som helst, men vi synes det er hyggeligt at dokumentere vores rejse og mål, og kunne motivere os selv og hinanden på vejen dertil. Den er helt ny, så der skal nok komme mere om vores mål osv. senere. Anyway, tilbage til den lækre opskrift:

Ingredienser

175 gram tørrede dadler

5 dl. havregryn

3 bananer

3/4 dl. olie

1 tsk vanillepulver

Fremgangsmåde

Tag stenene ud af dadlerne og hak dem fint. Mos bananerne i en skål og bland det hele sammen med vanillepulver, olie og havregryn, til en ensartet masse. Lad blandingen hvile i 15-20 minutter.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Form små toppe af blandingen og bag dem i 15-20 minutter i ovnen.

De holder sig fint et par dage i lufttæt beholder og de kan også sagtens fryses ned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til målet - ny instagramprofil