HAIR CANDY ..... og et tak

Sweater Weather

1. here  2. here  3. here  4. here  5. here  6. here  7. here  8. here  9. here  10. here  11. here  12. here  13. here  14. here  15. here  16. here  17. here  18. here  

Noget af det jeg elsker allermest ved efterår, sweaters. De er både varme, rare at have på og mega fede. Jeg har samlet 18 forskellige her, jeg fandt på na-kd hjemmeside, jeg sad og ledte efter noget helt andet, nemlig en bikini (smutter jo til Thailand om lidt under 4 uger) men så faldt jeg over en masse fede sweaters og pludselig kom jeg helt væk fra bikinierne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR CANDY ..... og et tak