Countdown

MAN VED MAN ER PÅ SU, OG DET ER SIDST PÅ MÅNEDEN NÅR…

Det her indlæg er delvist udgivet før. Jeg faldt tilfældigvis over det, og fik lyst til at dele det igen. For en ting, som jeg glemmer helt at sætte pris på, det er, at jeg ikke er på SU mere. For fanden, hvor var det bare stramt til tider, og der var ikke plads til særlig meget sjov og ballade (eller ordentlig mad for den sags skyld). Selvfølgelig kan pengene stadig være små nu, og der er ting man nogle måneder skal spare mere på end andre, men overordnet set, så har jeg en ret fin økonomi med både plads til at spise ude engang imellem, at købe lidt nyt til mig selv, lejligheden eller hundene og til at f.eks. sidde i en dyrere lejlighed og have bil. Altsammen noget, der ville være fuldstændig umuligt på SU. Både Mattis og jeg har fuldtidsarbejde, hvilket giver plads til at rejse og have det sjovt engang imellem. Dét skal jeg altså lige huske at sætte pris på, særligt når jeg læser indlægget herunder:

MAN VED MAN ER PÅ SU, OG DET ER SIDST PÅ MÅNEDEN NÅR…

man samler flasker i sin mors bil, for at have lidt ekstra til ‘pantposen’ derhjemme man kan få afleveret.

man ‘stjæler’ to skraldeposer og en toiletrulle på sit job, fordi man ikke har mere tilbage.

man kan få en rimelig ret ud af løg, ketchup og rugbrød.

man går i seng (meget) tidligere end man plejer for at undgå at blive for sulten om aftenen.

man siger nej til sociale arrangementer fordi man ved der er planlagt at spise is, og man har ikke en god nok undskyldning for ikke at købe en (der altså ikke er sandheden: jeg er fladt på røven).

man endelig får spist al den suppe man frøs ned i vinters, også selvom det er 30 graders varme udenfor, og tyk vintersuppe er det sidste man har lyst til.

man løber tør for toiletpapir og bruger al køkkenrulle og servietter man kan finde i lejligheden op.

man synes man har skrabet mange penge sammen hvis man har 70 kr. – nøøøj jeg kan få rugbrød OG pålæg OG pasta med pesto OG havregryn for de penge. WIN.

man kigger grundigt sin lejlighed igennem, for at finde ting man kan sælge – uhh jeg har jo denne her næsten helt nye wokpande, måske jeg kan få lidt for den, der er jo også en helt uåbnet æske med vatpinde, eller hvad med den der ekstra el-tandbørste jeg aldrig fik pakket ud? … Kan jeg egentlig sælge et organ? 

man hinter til folk man kender, at man da gerne gør rent for et par hundrede… altså hvis der nu helt tilfældigvis trænger.

man bruger forklaringer som; nej, selvom I køber kiks, salater, sodavand og andre lækkerier, så kan jeg slet ikke selv forestille mig at blive sulten på stranden i dag, jeg fik simpelthen så stor og mættende en morgenmad (havregryn med vand) jeg køber bare et par bananer, når man er på stranden med venner.

man ved man er ved at løbe tør for shampoo og balsam, så man springer et par hårvaske over for at spare på resterne.

man har en dåse makrel i tomat, og to skiver rugbrød uden mug i køleskabet. YES hvor skal jeg have lækker aftensmad .. efterfulgt af en lille glædesdans i køkkenet.

man gennemroder alle lommer, kasser og kroge i håbet om at finde et par mønter – tænk, hvis man kunne få råd til lidt pålæg (som ikke er agurk og mayonaise) eller måske, hvis man er rigtig heldig, så kunne der blive råd til et lille stykke chokolade.

man kigger denne liste igennem og indser at ikke ét af punkterne er fundet på for sjov. Suk.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown