Cookies med daim

Ugen der gik

Jeg havde så mange fede indlæg og planer på bloggen, men det kom ikke til at ske. Vores internet er virkelig noget lort og kan ikke indlæse over 60% af de sider vi åbner, så nu er vi igang med at skifte både internet og telefoner osv., så der har ikke været så meget internet at lege med. Anyway, lang og ligegyldig intro. Den sidste tid har jeg egentlig lavet en del og så har jeg samtidig ikke rigtig lavet så meget. Hverdagene går med arbejde og der er jo ikke så meget nyt i det. Jeg har fundet sådan en god rytme på job, hvor jeg er helt enormt effektiv (synes jeg i hvertfald selv) og jeg føler der er godt flow i mine sager og selvom jeg har travlt og er presset, det er jo lidt et vilkår i mit job, så har jeg fundet en eller anden ro i dét. Måske er det fordi jeg har fået lidt erfaring og føler mig sikker, så kan jeg bedre rumme, at det er et travlt job.  Det er lykkes mig at finde den helt rigtige struktur i min arbejdskalender, og selvfølgelig kommer der noget af det uforudsete og akutte indimellem, men det fungerer for det meste af tiden at holde mig til den struktur jeg har lavet. Jeg er virkelig glad for de mennesker jeg har omkring mig på jobbet, jeg kommer hjem fra arbejde hver dag og har grinet og hygget mig, på trods af de tunge sager vi ofte sidder med, og det skyldes de mennesker omkring mig.

I mandags kom jeg hjem fra job og vidste, at jeg ikke skulle se Mattis igen før søndag (altså vi bor jo sammen, så et godmorgen og godnat ville det blive til, men ikke mere end dét) så vi besluttede at lave en mandagsdate. Vi kørte til Wedo food på Vesterbro og købte nogle salater og lækre sodavand, jeg havde skåret noget vandmelon og så kørte vi til stranden med Oda. Her spiste vi mad på et tæppe, nød den smukke udsigt og sluttede aftenen af med en dukkert og leg i vandet med Oda. Da vi kom hjem tog vi et langt bad og puttede i hinandens arme til vi faldt i søvn (hvilket var efter 2 minutter, haha). Vi glemte helt det var mandag, og dét skal man altså gøre noget oftere. Når man har travle hverdage med fuldtidsjobs og andre ting der skal passe ind, så kan man ofte komme til i hverdagene, at spise noget mad sammen, se et par afsnit af en serie og så i seng derefter. Det er der intet galt i, og det er ofte også det man netop bruger hverdagene til efter arbejde, at slappe af og lade op til næste dag. Men det er også dejligt at tage ud og lave nogle andre ting, også selvom det betyder man kommer lidt senere i seng og bruger sin energi på en anden måde.

 

Hele sidste uge blev faktisk brugt på at hygge mig med forskellige mennesker efter arbejde, det var virkelig dejligt. Tirsdag var jeg med 3 veninder i Tisvilde, hvor vi var på stranden, drak drinks med den smukkeste udsigt og spiste pizza på stranden til solen gik ned. Det var en virkelig dejlig dag.

 

Onsdag tog min veninde (som også er min kollega) og jeg direkte efter arbejde ud og spiste en is og gik en lang tur. At arbejde med sin veninde er virkelig en gave, eller egentlig er det jo en gave at starte på et job, hvor man får gode veninder.

I weekenden var jeg sammen med min familie en af dagene og det betyder også jeg brugte tid med min elskede Elliefis. Vi tog hende med til stranden og badede og hende og Oda legede hele dagen, til de faldt i søvn helt tæt, det er så hyggeligt. Ellie bliver passet hos min mor, og hun har det vidunderligt der. Oda er snart helt klar ift. operationen til, at vi kan få Ellie hjem igen, så det glæder vi os allesammen til. Ja, altså lige bortset fra min mor tror jeg, hun er blevet meget glad for at have Ellie. Vi brugte søndagen på at ordne vores altan, som indtil videre har fungeret mest som et opbevaringssted, og med det vejr vi har i Danmark denne sommer, så er det fandme ærgerligt at have en stor, lækker altan, som man ikke bruger. Vi startede søndagen ud med en tur til vandet og leg i vandet med Oda, og kørte direkte derefter ud og købte planter. Så vi har lavet en lille sofa på altanen, fundet et af vores gamle sofaborde, købt en gasgrill og en masse lækre planter, så vi kan grille og hygge på altanen. Det kan godt være jeg vil lave lidt om på det eller have nogle andre ting, nu må vi se, men for nu er den virkelig hyggelig og fin til det vi skal bruge den til. Da altanen var færdig, tog vi ud og badede på stranden igen og handlede ind på vej hjem til burger og grillhygge og så grillede vi for første gang på vores altan mens vi så landskamp.

4 kommentarer

 • Elsker din blog og skønne indlæg du er så god til at beskrive det hele og gør det dejligt :).
  – Sikke nogle gode billeder og træls med det internet!

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kan så godt lide din blog, fordi du beskriver et helt almindeligt hverdagsliv, ligesom vores andres – uden at det bliver total prætentiøst eller handler om at shoppe for mindre formuer (penge, som nærmest ingen har 😂) synes også at det er dejligt med lidt inspiration til hyggelige aktiviteter i en travl hverdag.
  Det er hyggeligt og relaterbart og det er jeg vild med! 😊
  God aften.
  Kh. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hvor er du sød Stine, tusind tak for den kommentar, den gør mig glad.

   God aften 🙂 :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med daim