Ugen der gik

Mine yndlings youtubekanaler

Jeg ser rigtig meget youtube. Det svarer nok til, når andre læser blogs. Jeg læser selv få blogs faktisk, men youtube er jeg rigtig vild med. I en lang periode ville jeg rigtig gerne selv igang med det, men der er en eller anden grænse for mig med det, så det må nøjes med at være få videoer engang imellem (Det bliver fremover nogle rejsevlogs og rejse/stemningsvideoer, og dét glæder jeg mig til). Jeg følger flere forskellige youtubere, men herunder er 4 af dem jeg følger, som får mig til at grine:

Shane Dawson
Shane Dawson er 29 år gammel og bor sammen med sin kæreste Ryland og deres 2 hunde og 1 kat. Det er svært egentlig at forklare præcis hvad Shane laver for videoer, der er både almindelige hverdagsvlogs, hvor han hænger ud med sine tætte venner. Det lyder ikke umiddelbart vildt spændende, men han har en utrolig fængende og sjov personlighed, jeg griner ofte af hans videoer og når han laver små dokumentarer, så laver han dem simpelthen så spændende som tv-serier. Udover sjove og fede/nede-på-jorden hverdagsvideoer har han sine konspirationsteorier, som jeg elsker. Han er egentlig svær at give en ordentlig intro, men hvis først man er blevet fanget af hans videoer og personlighed, så kan man slet ikke stoppe igen. Det er nok også derfor han har over 14 millioner følgere på youtube. Herunder er en af hans konspirationsteorivideoer, som er virkelig værd at se, men der er så meget mere at se, så klik ind og se nogle af hans videoer her.

 

Tana Mongeau
Tana Mongeau er 21 år gammel, og laver en masse skøre ting. Jeg følger hende ikke fast, der er mange ting jeg ikke ser af det hun laver, men hun fortæller nogle sjove historier på en virkelig sjov måde. Jeg synes virkelig I skal se denne her film, jeg skreg af grin flere gange, hun fortæller at vokse op med sin virkelig skøre far, men på en let og komisk måde, selvom hun har haft en ret hård barndom. Den er seriøst værd at se, også selvom den er lang.

 

Cody Ko
Cody Ko er 27 år gammel, og jeg fandt hans youtubekanal tilfældigvis for et halvt år siden. Det var denne video jeg så og så blev jeg fanget af hans humor og videoer, han er virkelig sjov. Han har, på den korte tid jeg har fulgt ham, fået ret mange følgere og er nu på 1,1 million. Hans videoer er ofte reaktioner på andre videoer/instagram kommentarer eller andet, på en sjov og nede på jorden måde. Sammen med hans ven Joel Miller har de lavet en serie ‘that’s cringe’ hvor de reagerer på forskellige pinlige videoer sammen, deres kemi og humor er mega fed.

 

Jenna Marbles
Jenna Marbles er 31 år gammel, og har været på youtube længe. Hun laver nogle sjove, unikke og kreative videoer. Jeg følger hende ikke fast, men klikker ofte ind og ser om hun har lavet noget nyt. Jeg synes denne her serie, hun har lavet med sin kæreste hvor de anmelder dårlige apps (der er 5 i serien, de er virkelig sjove). Se hendes kanal her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik