Badetøjsinspiration sommer 2018

BRILLEINSPIRATION

1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here

Jeg spurgte jer for nogle uger siden, om inspiration til steder, hvor man kan købe briller online. Jeg fik flere gode forslag og har også siden fundet nogle flere sider selv. Jeg har samlet lidt fede briller her, de er alle virkelig til en god pris inkl. glas og levering. Jeg har netop købt mit nye par briller online, de er desværre ikke kommet med på collagen, men jeg viser dem når de er fremme, de er virkelig fede.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badetøjsinspiration sommer 2018