Altandate

En opdatering

screen-shot-2018-05-13-at-17-54-01

… så gik der igen en uge med stilhed. Det er ikke noget nyt på bloggen, så på den måde ér der jo ingen grund til jeg skal lave den intro kan man sige. Den sidste uge er gået med mange frustrationer, det skal jeg være ærlig at indrømme. Jeg har ikke lyst til at brokke mig alt for meget, men jeg synes alligevel jeg har brug for at få skrevet lidt af det ned.

For det første skete der det, sidste søndag, at jeg fik en voldsom allergisk reaktion, hvilket betød mine øjne hævede op, begyndte at klø, kort efter begyndte mine ører, så mit ansigt, min hals og hovedbund skulle selvfølgelig også være med, og i løbet af ugen er det spredt til ryggen, brystet og armene. Det er ikke noget nyt, det vil den tilbagevendende læser også vide, og det ligner mere eller mindre det her. Det klør og brænder så voldsomt at jeg knap får sover om natten og det giver selvfølgelig lidt problemer ift. at komme tidligt op om morgenen og passe arbejdet. Heldigvis fik jeg lov til at arbejde hjemme en dag i sidste uge, det har både min leder og mit team forståelse for, hvilket betød jeg sad og arbejdede i undertøj i skyggen på altanen det meste af dagen, så jeg kunne få luft på min hud – den var nok ikke gået på jobbet 😉 I morgen skal jeg heldigvis, efter 4 mdr. ventetid, til hudlæge og have  foretaget en stor allergitest på ryggen henover de næste 3 dage. Jeg krydser virkelig fingre for, at den giver noget afklaring.

Udover kløe og manglende søvn, så har vi hængende over os, at vores bil døde for 3 uger siden og er på værksted i Jylland. Vi afventer stadig dommen ift. pris, men vi er ude i, at den skade der skal laves, kommer til at koste hele vores ferieopsparing, hvilket betyder, at vi må rykke vores ferie. Øv altså! Den havde vi virkelig glædet os til, men der er ikke så meget at gøre ved det. I næste uge får vi den tilbage, og det glæder jeg mig trods alt til. Der er virkelig mange dejlige ting man kan lave med bil, det giver en enorm frihed.

En sidste ting, som virkelig fylder meget for tiden også er, at vi er igang med at sælge kolonihaven. Det har ikke været nogen hverken nem eller hurtig proces, lad mig sige det sådan. Vi har efterspurgt handling og lidt opdateringer og vi får stort set intet at vide. Jeg har været hende den irriterende der har skrevet ugentlige mails for at rykke processen, og vi har ringet rundt mange gange om ugen til forskellige. Historien er nu, at ‘vi er dem der er meget utålmodige og presser ekstremt på’ men det handler jo netop om, at vi ingenting får at vide. Der har været så mange fejl og meldinger, der pludselig blev lavet om i sidste øjeblik og når man står og gerne vil sælge, så er det virkelig frustrerende med en proces der er så langtrukken. Vi håber dog at næste uge giver os svar på, om den er solgt til en ventelistekøber, eller om vi selv skal sætte den til salg.

Men alt dette taget i betragtning, så er jeg glad, solen skinner og vi spiser mange is. Lidt for mange. Men sådan skal sommer være. Jeg har planlagt en masse lækre indlæg den næste uge, jeg har virkelig haft svært ved at finde mig selv i alt det her, finde en god rytme og tid til mine projekter og alt det andet, MEN meget mere om det i det næste indlæg. Nu vil jeg nyde den sidste aftensol, Mattis er igang med at lave mad og vi ligger og slapper af på vores dejlige altan. Så livet er bestemt ikke kun frustrerende for tiden.

Rigtig god sidste del af jeres søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altandate