20% rabat - bolig

Altandate

screen-shot-2018-05-07-at-16-42-28 screen-shot-2018-05-07-at-16-43-20

Noget skønt ved den lejlighed vi er flyttet ind i er, at der er altan. Indtil nu har den ikke været brugt til andet end at opbevare sodavand og cykler, men efter solen er kommet frem, har vi selvfølgelig skulle afprøve den. Jeg går endnu og leder efter den helt rigtigt indretning af altanen og støvsuger nettet for gode idéer og inspiration. Jeg kunne nemlig godt både tænke mig en lille spisekrog med grill (gas), bord og stole, og samtidig vil jeg gerne have en hyggekrog, hvor man kan ligge og sole sig og slappe af, og altanen er jo ikke uendelig stor, så jeg må lige se om jeg kan få den indrettet helt som jeg vil have den. Indtil jeg er nået frem til den helt rigtige løsning, besluttede jeg mig for, at tage madrasser, dyner og en masse puder herud, sammen med er par planter og vores højtaler, og så inviterede jeg Mattis på altandate i weekenden, med sushi og kold hvidvin. Det var et hit. I det her vejr er det virkelig vidunderligt at have en altan, altså når nu man ikke kan have sin egen have. Oda og Ellie er ligeså vilde med det som vi er, og de havde deres helt egen venindedate lørdag, hvor de lå tæt og kiggede på mennesker, hunde og biler på gaden, mens de nød den friske luft og afslapning i skyggen.

Kender I nogle gode sider med inspiration til altaner? Har I måske selv en altan I har indrettet? I må endelig skrive i kommentarfeltet, hvis I har nogle gode råd.

bloglooo

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat - bolig