Swimwear/beachwear ON SALE

When it’s just right – 2 år senere

I slutningen af januar 2016 skrev jeg indlægget herunder. Jeg er netop faldet over det igen og læser det nu med nogle lidt andre briller på – ikke at jeg ikke er smaskforelsket stadig, men nu er jeg ikke længere nyforelsket og der er en masse ting der er sket i vores forhold siden, som jeg kun kunne drømme om dengang indlægget blev skrevet – at tænke vi ville være her i dag, er ret vildt. Vi har haft 3 hunde sammen (og har stadig 2 af dem), vi er flyttet sammen og har boet 2 steder sammen, vi har købt en kolonihave sammen (som vi nu sælger igen), vi har haft 2 biler, vi har rejst sammen, kysset uendeligt mange kys, fået nye jobs og taget på utallige eventyr sammen. Der er stadig ingen tvivl i min krop om, at Mattis ér den helt rette, og at læse nedenstående her knap 2,5 år efter, viser virkelig, at man ikke er i tvivl når den helt rigtige dukker op. Jeg bliver helt glad indeni når jeg læser det og han står i vores køkken og laver lækker aftensmad til os.

29.01.18
Det her indlæg bliver et rigtig sukkersødt et af slagsen. Jeg håber I kan komme igennem det, uden at få alt for meget kvalme. Som jeg har skrevet herinde, har jeg fået mig en kæreste. En fuldstændig vidunderlig følelse. Og jeg skal selvfølgelig dele lidt herinde med jer. Jeg kan huske jeg engang fik en kommentar, hvor der stod, at når den rigtige mand var der, så var man ikke i tvivl. Jeg tænkte ofte på den kommentar. Jeg har været forelsket før, en god håndfuld gange og har derfor ikke rigtig vidst, hvad forskellen skulle være når man pludselig fandt ham. Men det ved jeg nu. Jeg har været sammen med ham stort set hver dag siden vi mødt hinanden og alt føles rigtig fantastisk.

Selvfølgelig er vi nyforelskede og så kan man jo klare hele verden sammen, men det er også bare mere end dét. Det føles bare… anderledes. Rigtigt, godt og trygt. Ingen alarmklokker ringer, ingen dårlig mavefornemmelse, ingen usikkerhed. Jeg kan forestille mig han er i min fremtid og det er helt uden tvivl i maven. Og jeg ved han har det ligesådan. Og pludselig kan jeg se, hvad hun mente med den kommentar, for når han er der, så ér man ikke i tvivl. Jeg er ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige. Det kan jeg mærke i maven på en helt særlig måde.

Han er virkelig en god mand. Et rigtig godt menneske, som jeg er stolt af at vise frem. Hans værdier er i orden, han er omsorgsfuld, kærlig og hjælpsom. Han er sjov, charmerende og nede på jorden. Jeg kunne i virkeligheden bruge et helt indlæg på, at fortælle om alle hans kvaliteter, men så bliver det sgu nok for alvor kvalmende. Han har hjertet på det rette sted og han er stolt over, at få lov til at passe på en del af mit. Det er i virkeligheden dét, der gør mig allermest tryg ved ham. Han ér virkelig et godt menneske, sådan helt ind i knoglerne.

Til de nysgerrige af jer, så ja, jeg mødte ham faktisk på vores allesammens yndlingshadeapp Tinder. Romantisk as it is. Historien, helt kort, er faktisk den, at jeg var på vej ind på Tinder for at slette appen. Som jeg skrev herinde, så skulle fokus være 100% på mig og min bachelor, så måtte jeg se tiden an efter det. Men så havde han, og nogle andre, skrevet. Jeg læste et par stykker af dem, orkede ikke at svare egentlig. Men besluttede mig alligevel for, at svare ham og kun ham. Der var noget charmerende ved hans billeder, på den der nede-på-jorden måde. Så jeg skrev helt kort tilbage, at han kunne skrive til mig på facebook, da Tinder ville blive slettet. Jeg slettede det med det samme og tænkte, at han jo så kunne skrive til mig der, hvis han ville. Og det gjorde han. Vi skrev rigtig godt sammen, meget hurtigt fandt jeg ud af, at han i hvertfald ikke er en fuckboy. Den ene date tog den anden, og pludselig hang jeg ud med ham hver dag, stort set. Og det har jeg gjort lige siden. Kun afbrudt af skolearbejde, venindeaftaler og arbejde.

Jeg er glad. Vi er glade. Og jeg kan med fuldstændig ro i maven sige, at jeg er vanvittigt forelsket i den helt rigtige mand denne gang.

 Man skal virkelig kysse mange frøer, før man finder prinsen. Jeg har kysset rigtig mange frøer. Og selvom der blandt utrygge, kedelige og ligegyldige frøer også har gemt sig nogle søde, omsorgsfulde og sjove frøer, så var der ikke rigtig nogen af dem, der forvandlede sig til prinsen.

Indtil nu.

2 kommentarer

 • AS

  Var det noget spil mellem jer dengang? Eller er det fuldstændigt droppet, når man finder den rigtige?

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Nej der var faktisk intet spil overhovedet. Efter de første dates var vi meget ærlige med hvad vi gerne ville, og at vi gerne ville det med hinanden. Det var en helt anden følelse end jeg har prøvet det før!
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swimwear/beachwear ON SALE