Praktisk påske

Vores soveværelse – the green room

img_3032

img_3029

Wallpaper (gift) here  |  Bed side tables here  |  Pillows here  |  Lamps here  |  Curtains here  

Her kommer, som lovet, lidt billeder af vores (næsten) færdige soveværelsesprojekt. Jeg har forsøgt at lave det på et rimelig budget, da jeg også ved, at hvis jeg selv søger inspiration til indretning, så er det så ærgerligt, hvis alt koster så meget, at man ikke på nogen måde har råd. Det dyreste i soveværelset er tapetet, og den har vi selvfølgelig ikke selv betalt for, men det er den dyreste post derinde. Min idé til soveværelset var, at det skulle være simpelt, uden skabe/tøj osv., til at rode for øjet. Nu hvor vi har så meget plads i den nye lejlighed og har lavet vores 3. værelse til walk-in closet/gæsteværelse/praktisk værelse, så har vi ikke brug for at have de ting i soveværelset. Jeg kunne godt tænke mig soveværelset som et helt simpelt og ‘rent’ rum, hvor man sover og putter og slapper af. Jeg har aldrig før haft så meget plads, at min soveværelse kunne være så minimalistisk som det er nu, faktisk så har jeg oftest boet steder, hvor alt nærmest var samlet på ét værelse ‘velkommen til mit soveværelse/stue/garderobe’. Så det er virkelig dejligt med den ekstra plads, til at kunne lave et soveværelse med meget få ting.

Vi er ikke helt færdige, vi mangler stadig lidt planter til vinduet, et enkelt billede og måske et TV på væggen, ligesom nogle lys og pynteting. Derudover, som I kan se, så er der nogle ledninger og stikdåser osv., der roder lidt, som vi gerne vil have lidt mere styr på. Men det er meget tæt på at være lige som vi gerne vil have det. Jeg faldt over tapetet fra murals wallpaper (som jeg viste i dette indlæg) og de har været så søde at sende os det tapet, som jeg allerhelst ville have. Man indtaster bare sine mål på hjemmesiden på væggen og så sender de det så det passer. Vores kom i 3 baner og jeg vil ikke lyve, det var ikke bare sådan at sætte det op. Altså det lykkedes, men at tro det bare lige er at smide det på væggen og så er man færdig, det er i hvertfald naivt. Eller måske var Mattis og jeg bare ikke super dygtige til det. Men det lykkedes og jeg synes det ser rigtig godt ud. Som sagt har jeg fået det i gave og ikke betalt for det, men jeg bliver ikke betalt for at skrive indlægget eller de gange jeg har omtalt/linket til dem, så er det helt på plads. Jeg ville have haft dette grønne sengetæppe, som jeg har været vild med længe, men da jeg kunne se væggen, gardinerne og puderne osv. i grønne toner, ville det blive for meget med et grønt sengetæppe også. Så vi har købt et billigt hvidt sengetæppe fra IKEA, som fungerer rigtig godt for nu og hvis vi så en dag finder noget vi hellere vil have, så er det jo bare at skifte det ud.

Både puderne (flere af dem) og vores gardiner er fra IKEA og er i noget lækkert bomuldsvelour. Vi har som sagt forsøgt at finde det hele så billigt som muligt, så er det heller ikke ligeså ærgerligt, hvis man pludselig har lyst til at udskifte det lidt. Anyway når vi er helt helt færdige viser jeg en lille film af hele rummet, men indtil nu er det så færdigt det bliver for en lille periode i hvertfald.

bloglooo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk påske