Robotstøvsuger?

VIND DEN LÆKRESTE REJSE

maldiverne

annonce

Maldiverne, en DRØMMEDESTINATION for mig. Jeg gad virkelig godt turkisblåt vand, masser af frisk frugt, iskole drinks og sol i kinderne. Maldiverne er en paradisø med hvide badestrande, krystalklart vand og palmer – ideelt til snorkling eller bare afslapning i solen. Øen har mange faciliteter, som førsteklasses restauranter, spa samt masser af sportsaktiviteter. Temperaturen på Maldiverne ligger imellem 27 og 30 grader og en vandtemperatur på 28 til 30 grader.

Du kan nu vinde en rejse for 2 personer til Maldiverne. Det eneste du skal gøre er …. og udfylde dine informationer, så deltager du i konkurrencen. Held og lykke.

6 kommentarer

 • Celina

  Hej, jeg deltog i går, og siden hen er jeg blevet spammet med opkaldt og emails fra diverse firmaer. Dette er tydeligvis et scam for at få folks data! Det er SÅ irriterende, og håber godt nok det stopper asap!
  Fremover ville jeg kraftigt overveje om disse samarbejdspartnere er det værd!
  Mvh, Celina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej Celina
   Beklager det sene svar, jeg har haft SÅ travlt den sidste uge. Det lyder virkelig træls, jeg har kigget på det og kan garantere det ikke er scam. Når man krydser af i konkurrencebetingelser står der, hvad de må gøre i forhold til at kontakte jer. Jeg har flere veninder, der har deltaget uden at opleve det du har, så det er virkelig ærgerligt det er den oplevelse du har 🙁 Men tak fordi du siger det, så giver det mig muligheden for at gå videre med det !

   Mvh
   Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Line
   Jeg deltager normalt ikke i konkurrencer, da jeg tænker at det er snyd, men da du linker til det tænker jeg at det er reelt. Jeg har desværre oplevet det samme som Celina, og bliver kimet ned indtil videre mellem 8-12 gange om dagen..
   Mvh. Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Hej Louise
   Vi har talt om det i vores bloggers delight gruppe, da det er tilbagemeldingen fra flere (at de bliver ringet op meget) og vi selvfølgelig er kede af vores læsere har den oplevelse. Svaret er, at det står i deres betingelser når man deltager, men de var heller ikke klar over de vilkår da de spurgte os om kampagnen, og det var vi heller ikke. Herfra kan jeg kun beklage I får de opkald, jeg var ikke klar over det, så havde jeg aldrig delt den. Det er ikke snyd, så meget kan jeg sige, og der bliver fundet en vinder, men derfor synes jeg personligt stadig ikke det er okay at deltage i en konkurrence og derefter bliver kimet ned SÅ meget. Jeg kommer ikke til at dele konkurrencen herinde mere! Tak for tilbagemelding, jeg er gået videre med det.
   Mvh Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej igen
   Dejligt, at du har taget det seriøst og gjort, hvad der stod i din magt.
   God dag til dig og dine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robotstøvsuger?