alderspanik.. sådan for real

Praktisk påske

photo-1495207891418-d31dfd782030

Jeg ville egentlig gerne have delt nogle billeder af vores lejlighed, som vi har lavet en masse i i dag, men lyset er ikke længere godt, og det er først nu vi er færdige. Vi har virkelig lavet mange ting, det er et af de ryk der gør, at det føles mere og mere som et rigtigt hjem. Jeg mangler stadig et sofabord og et tæppe til at have under, og så overvejer jeg et gulvtæppe under spisebordet, men jeg kan ikke finde ud af om det er underligt eller smart? (lidt a la det her, ikke farve eller mønster, men bare at have et tæpper under bordet, hvad synes I?).

Vi er helt ømme i vores fødder og lænd, og vi besluttede at her kl. 19.00 ville vi stoppe for i dag, bestille en pizza, drikke en iskold cola og se New Girl på sofaen indtil vi skal i seng. I morgen er det endnu en arbejdsdag, og jeg har en af de meget lange (7-20) så jeg skal være godt ladet op. Det er ikke en af de mest spændende ferie vi har haft ift. at lave en masse sjove ting, men vi har virkelig nået meget, så det er sådan en effektiv ferie, hvor vi har nået (næsten) alt det vi skulle, og så nydt nogle dejlige aftener og lange gåture sammen med hundene imellem alt det praktiske. Egentlig er det rart med sådan en mini-ferie dedikeret til nogle praktiske ting, for selvom en smuttur til Spanien eller nogle overnatninger et lækkert sted, umiddelbart frister mere, så er de praktiske ting sådan nogle man i hverdagen ofte ønsker, at man have lidt ekstra fri til, da weekenderne skal bruges på at koble helt fra. Sådan har jeg det i hvertfald.

Nå det var et indlæg om alt og ingenting, egentlig. Jeg har delt et billede på instagram, hvor man kan fornemme vores soveværelse, som snart er færdigt. Jeg deler inden længe lidt mere lejlighedsbilleder herinde også. Jeg ville bare lige tjekke ind, inden Mattis vender tilbage med pizza. Rigtig god aften.

1 kommentar

  • Glæder mig til at se jeres færdige resultat. Af hvad du har vist indtil videre, så ser det simpelthen så sindssygt godt ud! Bare jeg selv snart skulle flytte og indrette på ny (hvis man kunne skære al nedpakning, udpakning og sådan noget fra ;))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

alderspanik.. sådan for real