Fine farvede forårsjakker

Jeg forstår ikke..

.. Hvorfor mænd synes lyden af biler/motorcykler der larmer og brummer meget højt, er lækker? Er det bare sådan en mandeting? Jeg synes personligt det er SÅ irriterende en lyd, når en bil kører mega hurtigt og det lyder som om det skyder, kratter meget højt og fuldstændig overdøver enhver samtale og tanke, så kan jeg sige ‘argh hvor irriterende, hvorfor siger den sådan’ og blive helt hidsig indeni, hvortil Mattis svarer ‘uh nej, det er en lækker lyd’. What? Det er ikke fordi jeg ikke kan se det fede i lækre biler, men jeg kan aldrig synes de mega høje lyde er lækre?

.. Hvordan jeg i starten af måneden, når lønnen er gået ind, synes 500 kr. ikke er særlig mange penge at bruge på indkøb eller andet f.eks., men jeg sidst på måneden kan føle mig RIG hvis jeg har hele 70 kroner at handle for ‘jeg kan jo få meget for de her penge’. Det er så fjollet.

.. Hvordan par bare vælger at få børn? Ikke fordi jeg ikke vil have børn, for det skal vi selvfølgelig have, men for mange mennesker virker det bare som en ‘nå ja, men nu gør vi det bare, tiden var lige rigtig’ og jeg har bare gennemtænkt A L L E scenarier og mega analyseret alt, og stadig synes jeg det er den vildeste og mest nervepirrende beslutning nogensinde.

.. Hvorfor der er sådan nogle fuglekvidder og lyden af… en regnskov, når man f.eks. er på toilettet på en McDonald’s eller andre steder/restauranter? Hvad gør det godt for? Er man mere afslappet, hvis man har følelsen af at skide i naturen? Eller er det for at dække over lyden af andre på toilettet? Jeg forstår det ikke?

.. Hvordan det kan komme bag på mig hvert år, når vi rammer maj. Jeg kan simpelthen ikke forstå det, når det lige har været jul? Hvert år.

.. Hvorfor jeg synes det er lidt spændende at stalke veninder, bloggere eller gamle veninder/kollegers KÆRESTERS/MÆNDS instagramprofiler. Men det er ikke deres profil og billeder som jeg stalker, nej, det er hvem DE følger. Af en eller anden grund synes jeg det er lidt sjovt, at kigge på det og så kan jeg sidde for mig selv og tænke ‘nå nå, så han er rigtig nok gift med hende (veninde, kollega, blogger, gammel klassekammerat osv.) men han følger 600 profiler, hvor det er primært nøgne kvinder og biler, jaja så ser man det’. Der er intet galt i hvem man følger og jeg ved ikke hvorfor jeg synes det er lidt sjovt tidsfordriv?

.. Hvorfor jeg ser for mig, hver morgen i bilen på vej til arbejde, hvordan der sidder nogen vigtige mennesker, på en stor central og kigger på de forskellige radiokanaler, altså en central for hver radiokanal, og så kigger de på hvor mange lyttere der er og et tal der går op og ned, som folk skifter radiokanal? Så hver gang jeg skifter kanal tænker jeg ‘ja, så droppede der lige et tal på tavlen hva?!… ja ja, men så kan I lade være med at spille så fucking mange reklamer’ og så fryder jeg mig lidt over de sidder og tænker over hvorfor mon der blev skiftet væk lige i det øjeblik. Wtf!

.. Hvorfor iPhone skal være så dyre? Helt ærligt! Jeg kan bedst lide iPhone og min trænger i den grad til at få fred, men udover man allerede har en forældet model en uge efter man har købt den, så skal de fandme også koste i nærheden af 10.000 kr.? Det er jo helt sindssygt.

.. Hvorfor jeg synes det er pinligt, hvis jeg handler sådan noget rigtig usundt skodmad? Hvis jeg lægger frysepizza, chokolade, sodavand, en kæmpe ost og en pose af lidls (MEGA lækre) bakeoff på båndet, så får jeg altid en følelse indeni, at jeg håber det kan gå meget hurtigt, for jeg synes det er lidt pinligt? Særligt, hvis personen bag mig køber alt det rigtige, så føler jeg mig altså lidt ussel – også selvom jeg aldrig tænker sådan om andre.

.. Hvordan folk kan blive sådan oprigtig grebet af træning? Sådan virkelig hver uge, hver måned, hvert år, total afhængig og glad for det? Jeg ville ØNSKE det var mig, for jeg bliver gladere, sundere, smukkere og får meget mere energi af det, og derfor gør jeg det, men jeg når aldrig til det punkt, hvor jeg elsker og ikke kan undvære det? Jeg forstår ikke hvordan det sker? Er det noget folk bare siger eller hvad?

1 kommentar

  • Det det med bakeoff fra Lidl skal du ikke have det skidt over. Vi skulle bruge en masse croissanter til åbningen af butikken og kontaktede forskellige bagere. En af dem anbefalede Lidls fordi de faktisk er mega gode – og til en vildt god pris ☝🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine farvede forårsjakker