Påskekonkurrence og boligtilbehør med 25% rabat

Vi har svigtet os selv, hinanden og jer

________________________________________________________________________________________

Annonce for Telmore

Det er lige nu muligt at deltage i Telmores påskekonkurrence igennem min blog, hvor du kan vinde gaver til en værdi af 12.000 kr., der er bl.a. et gavekort på 2000 kr. til Elgiganten. Det eneste du skal gøre for at deltage er, at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Det er super nemt og hurtigt, og så er du måske den heldige vinder. Du kan tilmelde dig konkurrencen her.

________________________________________________________________________________________

vsfight

Kære læsere. Det er på tide med en opdatering på Mattis’ og min 8-ugers challenge. Jeg har trukket den lidt ud, og det er fordi vi faldt i, da vi gik ind i uge 3 og har haft så dårlig samvittighed over det. Mattis har særligt haft det over for jer, han fortalte en morgen at han havde helt ondt i maven, fordi vi havde lavet det her som en konkurrence I kunne følge med i, og han følte han skyldte dem som stemte på ham noget. Jeg måtte forsikre ham om, at det her jo netop også er det I skal følge med i, når vi fejler. Jeg tror ikke det er noget nyt for nogen, som har forsøgt sig på kur, eller med andre mål, som er livsstilsændrende i en sådan grad som vores. Vi har talt meget om, hvordan vi fremadrettet skal gøre det i forhold til vores challenge. Skal vi starte forfra på 8 uger? Skal vi i stedet sige vi kører videre og fortsætter de næste 6 uger? Skal vi justere i konkurrencen?

Vi er blevet enige om at starte forfra, hvor fail det end må lyde. Vi vil det virkelig gerne, både over for jer, over for hinanden men selvfølgelig allermest overfor os selv. Vi har valgt ikke at ændre i konkurrencens indhold/pointsystem, for det gik rigtig godt de første to uger. Det gik galt, da Mattis tog til Jylland for at arbejde i hverdagene. Det gør han til og med i næste uge, og det betød vi pludselig ikke havde hinanden i hverdagen til at tale om det på samme måde, lave mad, tælle point osv. Jeg levede mest af rugbrød, supper og yoghurt fordi jeg ikke gad lave aftensmad, og det blev også til et stykke torsdagskage på arbejdet og de forkerte valg til frokost, og Mattis fik også lidt for meget af det usunde og lidt for lidt af de dér skridt. Så det er ikke fordi vi bare gik fuldstændig amok en uge med junk og slik, men vi holdt os heller ikke til vores challenge, og så går ideen jo lidt af det.

I morgen starter vi forfra på 8 uger, dét vi ændrer er, at jeg hver uge (søndag) vil opdatere jer herinde der følger med, hvordan det går. I kan stadig stemme på, hvem af os der vinder, så jeg kommer ikke til at opdatere vores point ugentligt, men Mattis og jeg vil hver skrive om de sværeste ting på ugen ift. vores kur/konkurrence og de bedste ting, så I bedre kan følge med i det, ligesom vi vil dele lidt af vores mål og fremskridt løbende. Det er jo heller ikke ligeså sjovt for jer at stemme, og så først høre fra mig efter 8 uger, hvem af os der vandt. Jeg tænker i hvertfald, at det sjove for jer netop er, at følge med undervejs. Så det kommer til at blive en fast ugentlig opdatering hver søndag, både her og på instagram, alle 8 uger.

Så vi beklager vi har fejlet, men vi lover jer, at nu skal vi klare de 8 uger uanset hvad. Præmien til den af jer der vinder (=gætter på den rigtige vinder) er stadig MEGA fed og den kan bruges af både kvinder og mænd.

I kan stadig stemme på hvem I tror der vinder her (HUSK NU at skriv i kommentarfeltet, hvem I har stemt på, da jeg ellers ikke kan se det – I stemmer i bunden af indlægget) og så håber jeg, at I herfra har lyst til at følge med de næste 8 uger. Herunder ridser jeg lige vores challenge op igen:

Mine mål: At følge AIP diæt og træne minimum 3 gange om ugen (og ingen snacks i form af slik, kage, chips etc.).

Mattis’ mål: At spise sundt (ingen snacks i form af slik, kage, chips etc.) og træne minimum 3 gange om ugen.

Vores pointsystem er sat op således:

50 point pr. dag klaret (dvs. man har holdt sig til sin ’kostplan’)

30 point pr. træning

2 point pr. 1000 skridt + 5 point oveni, hver gang man passerer 10.000 skridt

5 point pr. greenie drukket

5 point pr. halve liter vand

BONUSPOINT: 5 point pr. gennemførte træning, man har sat som mål.

Minuspoint:

100 minuspoint pr. misset træning (man gør det op om søndagen, da aftalen er 3 gange om ugen)

120 minuspoint, hvis man falder i, dvs. afviger fra den planlagte kur.

I løbet af de næste 8 uger har vi hver 2 fripas, som betyder man kan spise/drikke hvad man vil uden at få minus.

Vi tæller point sammen hver dag. Vi konkurrerer også om en præmie i sidste ende: 2000 kr. (hvor vi hver har smidt 1000 kr.). Vinderen af de 2000 kr. må KUN bruge disse penge på sig selv. Man må gerne bruge dem på at lave noget, der inkluderer den anden, men man må ikke bruge pengene på gaver til den anden. Man må også gerne bruge alle pengene på tøj eller sko til sig selv 😉

Derudover har vi gaver undervejs, til os selv og hinanden. Så udover vi konkurrerer, så hepper vi også på hinanden. Den største præmie af alle, bliver forhåbentlig, at vi efter 8 uger kan se effekten af vores hårde arbejde.

Præmier:

–          Mattis får en præmie af mig, når han rammer 2000 point

–          Jeg får en præmie af Mattis, når jeg rammer 2000 point.

–          Mattis får en præmie af mig, når han rammer 3500 point.

–          Jeg får en præmie af Mattis, når jeg rammer 3200 point.

–          Mattis får en præmie af mig, når han rammer 4500 point.

–          Jeg får en præmie af Mattis, når jeg rammer 4500 point.

–          Hvis man klarer alle 8 uger er der en stor præmie fra den anden.

–          Vinderen får 2000 kr., som de må og skal bruge på dem selv

KONKURRENCEN STARTER MANDAG D. 12.03.18 OG SLUTTER D. MANDAG D. 07.05.18. I KAN STEMME HELT FREM TIL SØNDAG D. 06.05.18 LIGE HER. VINDEREN KONTAKTES PÅ MAIL DAGEN EFTER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekonkurrence og boligtilbehør med 25% rabat