Lækre kanelsnegle i fad

Verdens BEDSTE blender

pa150006 pa150003 pa150010 pa150016 pa150023

Det er ikke første gang jeg deler dette indlæg, men jeg får altid mange kommentarer på min blender, når jeg viser den i brug på min instagramstory. Så jeg vil dele indlægget igen, da jeg virkelig stadig mener, at den blender er verdens bedste.

Den er super affordable og så er det seriøst det bedste jeg nogensinde har prøvet. Min mor drikker grøntsagsdrik hver dag, som består af en masse frosne klumper grøntsager og den klarer bare alt den blender (det er jeg også begyndt at drikke). Så anbefalede hun den til en masse andre i familien, jeg tror nærmest vi allesammen har den blender. Da jeg flyttede sammen med Mattis gav hun os den så i gave og vi har brugt den hver dag ligesiden, det er snart 2 år nu. Vi drikker vandmelonshake med frosne bær om sommeren, og laver greenies i den dagligt. Den er så kraftfuld og knuser selv de største stykker frosne bær/grøntsager/isklumper. Hvis du står og mangler en vidunderlig og kraftfuld blender til en rimelig pris, så kan jeg virkelig anbefale denne. Den er desuden super nem at rengøre og man skal ikke stå og skille 100 dele ad bagefter. Den har en helt sindssygt kraftig motor (1400w) og så har den 10 års motorgaranti.

Derudover kan jeg virkelig anbefale vandmelondrik. Vi blender vandmelon med frosne frugter, hvad vi nu lige har i fryseren. Mine favoritter er vandmelon+jordbær+ lidt hindbær, eller vandmelon+hindbær. Men det smager vidunderligt med de fleste frugter, så prøv jer frem. Dagligt drikker jeg i øvrigt greenies, som består af frossen spinat, broccoli, grønkål, frisk (økologisk) ingefær og økologisk citron (da det kommer i med skal og kerner og det hele) blendet med vand.

I kan købe blenderen til 999 kr. her. 

3 kommentarer

 • Lena

  Hvordan ved du at en vandmelon er “klar” / god? 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du har ret, det er en skøn blender:-)
  Jeg har den samme og laver ofte alt muligt sundt til min datter og jeg.
  Rigtig god dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ja den er uundværlig 🙂 Rigtig god dag til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre kanelsnegle i fad