Lækkert, billigt badetøj

Ugens Etsytip # 47

lightlightlight
1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  

Jeg er helt vild med simple bordlamper, som bare har en pærer. Jeg er igang med projekt ‘bedroom makeover’ og viser både billeder af film når jeg er færdig af processen og før/efter billeder, men der er lige et stykke endnu. Jeg leder bl.a. efter nogle fine bordlamper til vores natborde og er ret vild med ovenstående. Jeg tror det ender med nr. 1 til Mattis’ natbord og nr. 14 til mit.

bloglooo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert, billigt badetøj