Vi har svigtet os selv, hinanden og jer

Navn til baby

Nu kan det måske virke lidt fjollet at lave sådan et indlæg her, når jeg ikke er gravid eller igang med at blive det (!). Men vi har talt om babynavne og jeg har da også en liste klar med drenge – og pigenavne, har de fleste kvinder ikke det? Jeg vil gerne inspireres til når den tid kommer og deler også her nogle af de søde navne jeg har samlet de sidste år. Det er dog navne vi ikke kommer til at bruge, selvom de er søde. Del endelig gerne idéer til både pige og drengenavne. Og jeg vil gerne understrege, at jeg IKKE er gravid eller igang med at blive det, endnu, men jeg tænker da over navne og så giver det god mening at dele her. Vi har stadig en del navne på pige og drengesiden som vi godt kunne forestille os baby skal hedde… når den dag kommer. Så dem holder jeg på lidt endnu.

Her er de drenge – og pigenavne jeg synes er søde, men helt sikkert ikke kommer til at bruge:

Drengenavne:
Saxo
Nohr
Eddie
Konrad
Vincent
Hektor
Ludvig
Valde
Elliot
Vitus
Storm
Elvin
Sylvester
Walther
Cornelius
Mateo
Loui

Pigenavne:
Vera
Alva
Ebba
Ibi
Ava
Vela
Billie
Leonora
Ellinor
Saga
Ellen
Flora
Lilo
Ellie (fordi vores hund hedder det)
Lara
Norma
Juno
Nova
Palma
Effie
April
Wilma (fordi vores første hund hed det)
Filuca

Har I også lister klar allerede? Eller har I måske fundet navnet?

6 kommentarer

 • Anne

  Min søn hedder Valde 😊 Hvis vi får en pige næste gang, vil jeg gerne have hun skal hedde Vera 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Vi har fundet drengenavnet, men ikke pigenavnet (er heller ikke gravid eller i nærheden af det). Problemet er, at det eneste pigenavn, vi bliver ved med at elske, er Emmy. Og det hedder vores hund, sååå.. det går nok ikke 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   hahah nej øv.. det går nok ikke 😉 Men det er også et virkelig sødt navn

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Fine navne – har meget samme som favoritter 🙂
  Ellie, Ellen, Karla, Vera, Flora, Nova, Aia, Elliot, Johan, Theo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hehe, jeg er heller ikke gravid, men har også et ark på pc’en med både drenge- og pigenavne…det er nu altså lidt hyggeligt 🙂 Og så håber jeg og regner med, at det bliver aktuelt at vi skal bruge listen om et års tid 😉
  Jeg synes der er mange fine navne på din liste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliee

  Vincent, Flora og filucca står også på min liste <3 så fine navne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har svigtet os selv, hinanden og jer