Mine nye yndlingsstøvler

Hop ombord på noget nyt

facetune_20-03-2018-16-12-103
1

Annonce for Barry

Er I andre, der også har det sådan her, når I prøver at tyde jeres elregning? Jeg forstår simpelthen ikke alle de punkter og jeg kan slet ikke følge med i, hvad jeg egentlig har af forbrug. Jeg lukker mere eller mindre bare øjnene og betaler, når regningerne dumper ind.

Da jeg først blev spurgt om jeg ville være med i en kampagne for et nyt energiselskab, nåede jeg at tænke, at det måske ikke var så relevant for hverken mig eller mine læsere. Lige indtil jeg kom i tanke om, hvor tit jeg har ringet ind til mit energiselskab og stillet spørgsmål til min regning, fordi jeg ikke forstod den, eller hvor ofte det har irriteret mig, at der pludselig kom en regning dumpende pr. kvartal, som jeg ikke havde forudset eller havde glemt at lægge penge til side til. Jeg har flere gange modtaget den ene rykker efter den anden, fordi jeg troede at jeg havde betalt en regning og deres rykkerbrev var sendt før min betaling, men det så har vist sig at tilhøre en anden regning osv. Det er virkelig forvirrende for mig, og jeg ville ønske man bare kunne have en fast månedlig betaling, så var det til at have med at gøre. Efter vi har købt kolonihavehus, er vi begyndt at få elregninger fra to steder og de falder lidt forskudt af hinanden, og det er noget af det jeg synes er sværest at holde styr på. Det er muligvis bare mig, der burde have bedre styr på det. I læsere er jo i min aldersgruppe, så jeg tænkte, at hvis jeg på nogen måde kan skabe fokus på noget, som er lettere og mere overskueligt, så er det kun en god idé, der simpelthen være andre der har det ligesom mig? 😉

Barry tilbyder 2 typer elprodukter

En fast månedlig ydelse. Den er baseret på dit forventede årlige forbrug, men fordelt på mindre faste månedlige betalinger. Du optjener kredit når du bruger mindre end forventet. Skulle du gå hen og bruge mere end forventet, betaler du med din optjente kredit.

 En såkaldt “spot el”-aftale der giver fleksibilitet i prisen. “Spot el” følger markedspriserne op og ned. Strømmen kan være helt gratis af og til. Du kender først din kWh-pris ved udgangen af hver måned. Det er et oplagt valg, hvis du har et moderat el-forbrug. Med sådan en aftale får man strøm til indkøbspris, dvs billigt.

Personligt tiltaler den første type mig bedst. Det er overskueligt at betale hver måned og så er jeg vild med ‘belønningsdelen’ ift. den optjente kredit. Det er lige præcis den simple type abonnement jeg mangler ved mit nuværende selvskab. Jeg synes det lyder lovende.
Hvilken af de to muligheder herover ville passe bedst til jer, hvis I skulle vælge?

I kan læse mere om det her og tilmelde jer her, I får de første 2 uger af den første måned gratis, når de går i luften. Her kan I også finde mere information om Barry.

bloglooo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye yndlingsstøvler