Kolonihave

De sidste par dage

img_2873

img_0311

img_2858

img_2872
img_2874

img_2875

Ahhh påskeferie. Det er SÅ dejligt med ferie. Jeg har virkelig glædet mig til disse ekstra feriedage. Tiden går med at klargøre kolonihaven, som jeg skrev om igår, og så er vi også igang med lejlighedsprojektet. Vi er igang med soveværelset for tiden og har de sidste dage hængt lamper og gardin op, og købt et par grønne planter og nogle blomster. Det skrider fremad, og jeg lover at vise billeder når vi er helt færdige.

Vi har også masser af tid til at gå lange ture med hundene og det nyder både vi og dem. Ja ikke fordi de ikke altid er ude på gode, lange ture, men vi har bare tid til mange skovture og andre ture, hvor vi kører længere væk. Ellie er i disse dage enormt klæbende og opmærksomhedssøgende, så vi mistænker hende for snart at gå i løbetid. Hun er ultrastrid overfor Oda, men bliver helt underdanig bagefter, det er lidt sjovt som de ændrer sig.

Indtil videre har ferien været meget praktisk anlagt, men det bliver så dejligt at få styr på nogle af de ting vi har villet længe. Vi er begge to dødnervøse for på mandag, når kolonihaven skal vurderes, vi er så bange for den bliver vurderet under det vi gav, og vi bruger ret meget energi på at snakke om det, hvilket er fjollet, da vi jo først finder ud af det på mandag. Vi tænker bare, at den umuligt kan være faldet i værdi på 8 mdr., men vi aner heller ikke hvordan de vurderer, og om der er stor forskel på dem der kommer ud og gør det. Nu må vi se.

bloglooo

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kolonihave