Ugens Etsytip # 47

De mange særheder

Jeg kan ikke fordrage ispinde, altså selve træpinden på en is. Jeg spiser altid en is kun næsten ind til pinden, bare tanken om at komme til at slikke på pinden, giver mig gåsehud over hele kroppen. Hvis andre slikker eller tygger i deres ispind foran mig får jeg også gåsehud. Jeg har gåsehud nu, bare ved tanken om det. Føj.

Jeg kan ikke sove nøgen eller i undertøj. Jeg ville ønske jeg kunne, for folk fortæller hvor dejligt det er. Men jeg kan ikke lide følelsen af min bare hud i sengetøjet, så jeg sover altid med t-shirt og natbukser, HELE året rundt. Det kan altså blive varmt skulle jeg hilse at sige.

Jeg bliver panisk angst, hvis det pludselig banker på døren eller dørtelefonen ringer. Jeg har ikke inviteret nogen, så det kan kun være en morder eller politiet der er kommet for at anholde mig, på trods af jeg ikke har gjort noget ulovligt. Her i vores nye lejlighed har vi dørovervågning, så et kamera tænder når dørtelefonen ringer og det hjælper meget jeg kan se hvem der står dernede før jeg åbner.

Jeg kan ikke fordrage at røre ved papir eller avis med våde eller fugtige fingre.

Jeg har MEGA trypophobia og har altid haft det. Da jeg var lille var jeg bange for at få i bad fordi jeg synes hullerne i risten var så uhyggelige, og min lillebror drillede mig altid med at snakke om fiskegæller fordi jeg slet ikke kunne klare tanken om det. Nu hvor jeg er blevet voksen ved jeg, at det faktisk er noget mange mennesker får det skidt over med huller, revner osv. Jeg må bare lige sige, at hvis du googler det og ser billeder, så er det på eget ansvar. Puha. Jeg har det så skidt bare at tænke på det nu, så videre til næste punkt.

Når jeg er alene hjemme, får jeg en underlig trang til at spise yoghurt og cocopops til aftensmad. Jeg føler det er forbudt og mega hyggeligt, og jeg kan gøre det fordi jeg bare er helt alene, selvom jeg i princippet kan gøre det lige når jeg vil.

Jeg ser rigtig mange youtubevideoer. Det er afslappende for mig. Og det er ikke kattevideoer eller noget i den stil, det er mange forskellige profiler jeg følger med i dagligt, ligesom at læse blogs.

Jeg kan ikke lide Pingvinslik – intet af det, til gengæld spiser jeg stort set alt andet fra slikhylderne.

Jeg kunne skrive mange flere ting, men det må blive en anden gang. Har I nogle særheder? Eller kan I genkende nogle af dem jeg har måske?

6 kommentarer

 • Nadja

  Må vi ikke få en liste med de youtube profiler du dagligt følger? Gør nojagtig det samme så det kunne være nice med nogle anbefalinger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så meget med på ispinden! 😫 kan heller ikke lide at røre ved træskeer i gryden fx – urgh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er det sjovt, jeg har det på samme måde med ispindene! Fornemmelsen af tænder mod giver samme følelse som negle på en tavle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ISB.

  Kan vi få en status på jeres væddemål?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Etsytip # 47