Tusind tak og en flytteupdate

Ugens etsy Tip # 45

etsytyp

Industrialrepublic here  |  Randldesignstudio here  |  Stereometricdesign (10% discount code STEREODISCOUNT10) here  |  Artisanlifestyle here

Ugens etsytip startede med at være en ugentlig ting herinde. Men hurtigt fandt jeg ud af, at det blev lidt for stort et arbejde, at skulle finde nye, spændende ting hver uge. Så nu er det sådan en når jeg finder noget fedt-kategori. Og dét har jeg gjort, fundet noget fedt. Jeg er nemlig i fuld gang med at indrette mit nye, lækre hjem og lige nu mangler vi at finde lamper over spisebordet og  til soveværelset. Jeg er faldet over de 4 ovenstående shops og er meget ude i at købe to lamper fra ‘stereometricdesign’ til at hænge over spisebordet. Jeg skrev til sælger for at høre, om han ikke var interesseret i at jeg og mine læsere kunne få en rabatkode, hvis vi gerne ville købe hans lamper. Han svarede, at de er et lille firma og alle lamper er 100% håndlavede, så han kunne kun tilbyde en 10% rabatkode. Men det er bedre end ingenting, hvis man nu har lyst til at købe. Jeg viser dem over mit spisebord, når de er købt. Det bliver nok først i næste måned, da jeg ikke har råd denne måned. Jeg overvejer også to bordlamper fra ‘randldesignstudio’ til vores soveværelse, synes de er SÅ fede. I finder alle etsytip jeg har lavet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tusind tak og en flytteupdate