nu må det være nok!

Tusind tak og en flytteupdate

Først vil jeg lige bruge lidt plads på at takke alle jer mega mega søde mennesker, der tog tid til at kommentere mit seneste indlæg. Jeg har forsøgt at svare alle, men mangler et par stykker. I skal bare vide jeg sætter SÅ stor pris på alle jeres søde kommentarer og gode råd og jeg vil prøve flere af dem af. Så mange tak for det. Derudover er det på tide med en lille flytteupdate. Vi flyttede nu for præcis en uge siden. Vi bor stadig i flyttekasser og rod, men der sker en lille smule hver dag, og så har Mattis opfordret mig til, at nyde processen, fordi den kommer til at tage lidt tid. Jeg er hende der gerne vil have det hele på plads NU og igang med alt det sjove, som at hænge billeder op, købe planter og hygge om det. Men inden det kan ske, skal jeg først være praktisk og købe praktiske ting og pakke ud, pakke ud, pakke ud, køre ud med skrald osv. Det er vist også en fin læring, at kunne være i rodet og processen det er, at flytte ind et nyt sted. Vores lejlighed er stor, større end vi egentlig har indbo til, hvilket selvfølgelig er et luksusproblem. Vi har 105 kvm, 3 værelser. Der er et lækkert stort køkken/alrum, et stort soveværelse, et mindre værelse vi faktisk ikke helt ved hvad vi skal bruge til (det ville være oplagt som børneværelse, men der er vi bare ikke helt… endnu. Spillerum?) og et dejligt badeværelse. Derudover har vi en lækker altan. Der er nogle stykker der har skrevet på instagram og spurgt, hvor vi har fået fat i lejligheden, om vi har købt den eller om den er fremlejet. Jeg har fundet den igennem mit pensionsselskab PKA. Det er leje-lejlighed, men ubegrænset leje. Det giver en god ro at vide, at man ikke nødvendigvis skal være ude herfra om 1 år. Jeg glæder mig meget til at tage jer allesammen med lidt indenfor, men fordi der ikke er så meget sjovt at se endnu, så venter jeg lidt med det. Jeg er desværre også ramt af sygdom (stadig) men er forhåbentlig i snarlig bedring, så jeg kan komme tilbage på mit job. Jeg savner at være igang og mine kolleger.

Lige for tiden tænker jeg rigtig meget over mit liv, min alder, børn, hus osv. Mattis og jeg har taget en seriøs snak om hvad vi gerne vil i fremtiden (mht børn, bolig osv.) og som I ved har vi sat kolonihaven til salg. Vi regner med den bliver solgt i løbet af forår/sommer. Selvom det er trist på mange måder, så er det også den beslutning vi har taget og lige vil vi bare gerne af med den igen. Vi har nemlig et mål om, at vi skal af med hver vores personlige gæld i 2018 så vi kan spare op til vores drømmehus en dag. For nu er jeg mere end lykkelig for vores lille (store) nye bolig i Valby. Jeg er jo (åbenbart) 29 år gammel, og det betyder jo (åbenbart) at jeg er en voksen kvinde. Og så må jeg hellere få helt styr på mine ting.

Jeg fik et brev fra mit forsikringsselskab forleden dag, hvor der stod tillykke med jeg var flyttet og at min indboforsikring nu steg fra 200-et eller andet til 600 kr. om mdr. Ehhhh? Jeg ringede til dem og spurgte undrende, om det virkelig kunne passe, at jeg er flyttet fra Nørrebro, midt i skudzonen, tyverierne og bandeurolighederne til pæne Valby og dermed skulle betale over det dobbelte? Ja, det kan det altså åbenbart. Hendes forklaring var, at der er mere politi på Nørrebro, så måske sker der færre tyverier? Jeg tænker mere det har noget at gøre med hun sagde, at de jo dækker indbrud og brand, og der er lidt mere af begge dele i de mange huse vi også har omkring os her i Valby, end i lejligheder på Nørrebro. Det er bare en teori. Jeg er dog stadig chokeret over prisforskellen fordi man er rykket 3 km væk, jeg har jo taget det samme indbo med, men sådan er det altså. Så nu skal jeg også til at indsamle nye forsikringstilbud, for ærlig talt synes jeg 600 kr. for indbo alene er for meget.

Har I nogle gode idéer til, hvad vi skal bruge det 3. værelse til? Og babyer er ikke en mulighed helt endnu, så I må tænke på noget andet 😉 Vi vil gerne bruge det til noget godt, men vi er ærlig talt ikke helt sikre på hvad.

16 kommentarer

 • Rikke

  Apropos børn, vil du ikke skrive et indlæg omkring dine tanker, overvejelser, bekymringer etc. omkring det emne? Som kvinde i slutningen af 20’erne synes jeg det er så rart at høre andres tanker omkring det 🙂 Jeg kan umuligt være den eneste der befinder sig i chokfasen over sin egen alder og det faktum, at børn rent faktisk er noget man skal begynde at tænke mere aktivt over.
  Kærlige hilsner fra en fast læser siden 2011 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hvis du er medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du få Bauta forsikring, som er en af de bedste forsikringer, man kan få. Sælgere giver i hvert fald op med det samme, når jeg siger at jeg har Bauta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Tillykke med lejligheden! Må man godt have dyr i PFA’s ejendomme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ja I nogle af dem må man gerne 🙂 og tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Prøv Topdanmark! Jeg skiftede til dem fra Tryg for et par år siden, og sparede omk. 1.300 kr. om året ved at skifte ulykke og indboforsikring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tak for tippet, jeg ringer og hører om mulighederne der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er selv socialrådgiver og medlem af DS, og det giver altså en masse fordele 🙂 Nu ved jeg ikke, hvilket forsikringsselskab i har, men DS har en aftale med Bauta, som har et godt ry. De har også en aftale med Lån og Spar bank, hvor du kan få 5% i indlånsrente på de første 50.000 kr. På din lønkonto. Bare et lille tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak for det gode råd, dem vil jeg straks ringe til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror ikke jeg har fået skrevet tillykke med den nye lejligheden, men i hvert fald tillykke med den.
  Nu ved jeg ikke om I har brug for et kontor, men ellers kunne det evt. være en mulighed? Ellers kan I lave et lille gæsteværelse, opbevaringsrum kombineret med de to ovenstående eller måske et walk-inn? 😉
  Glæder mig til at høre om, hvad I finder på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tusind tak <3 Jaa vi talte faktisk om gæsteværelse,men så ville det nok være en god idé at kombinere som du siger, for SÅ tit ville et gæsteværelse ikke blive brugt nemlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tamara

  Lave et hyggeligt kontor/fordybelseshjørne eller walk in closet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med kontor? Walk-in-closet? Eller et værelse ti hundene? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Walk-in closet ville ikke være dårligt 😉 Hundene har fået deres eget lille hjørne, så kontor eller walk-in lyder umiddelbart som de bedste ideer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vi flyttede til noget større for to år siden og har fire værelser. Udover stue/køkken, så har vi soveværelse, kontor og vores lille ekstra værelse. I lang tid var det “depotet” til alle de ting, som vi ikke havde fundet en plads til endnu. Dernæst bryllupsdepot og om lidt skal det være børneværelse 🙂 Så mit råd er at bruge det til de ting, I har brug for i hverdagen, som I ikke gider se på. Vasketøj, støvsuger, flyttekasser, osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Tak for rådet. Det er ikke helt dårligt 🙂 .. og tillykke med det skal være børneværelse om lidt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nu må det være nok!