2017 - året der endelig er ved at være slut

Svar på kommentar

Min mor taggede mig i dette indlæg forleden på facebook. Det er 6 år gammelt (wow), men det er stadig et sjovt indlæg at kigge tilbage på. Til de af jer der ikke har fulgt med så længe, så boede jeg på tidspunktet indlægget blev skrevet med min daværende kæreste og vores kat Ono. Jeg fik nogle dumme kommentarer omkring det at have indekat og en af kommentarerne endte i dette indlæg. Jeg håber det er et hyggeligt gensyn eller sjov læsning, hvis det er første gang.

Anonym d. 31/01-11: Hej Line. Nu hvor vi er inde på emnet omkring Ono har jeg lige noget at tilføje. For det første er det dyrplageri at have kat i lejlighed, katten har aldrig mulighed for at komme ud og det svarer til jeg lukker dig inde i et mørkt lille rum, det er vi ikke skabt til, ligesom katte ikke er skabt til at være indendøre. For det andet har i kun en kat, hvis man absolut er så egoistisk at man vil have kat i sin lille lejlighed så er det mindste man kan gøre at skaffe sig to, så de har hinanden når i ikke er hjemme. Og for det sidste kan katten jo ikke bruge alle sine sanser, den bliver indelukket og til sidst kan det ende med den bliver aggressiv og sindssyg, den har jo intet at lave? Jeg siger det fordi jeg er imod dyrplageri og jeg synes det er helt igennem sindssygt at du får så mange positive kommentarer omkring Ono og at ingen af jer andre kan se at det du har gang i (og alle andre med indekat for den sags skyld – du reklamerer bare for det) er helt forkert. Jeg håber du vil tænke over min kommentar, det er så synd at katten ikke har noget at lave.

Hej anonym. Jeg har tænkt meget over din konstruktive kommentar omkring det at have indekat, og derfor har jeg først et svar nu. Du har tydeligvis styr på det at have kat og har sat dig grundigt ind i det. Men det passer ikke at Ono ikke har noget at lave, og jeg fik lov at tage lidt billeder af ham mens han dyrker nogle af hans absolut yndlingsaktiviter – de foregår alle indendørs. Jeg håber at disse billeder kan aflive dine teorier om indekatte, og hvis ikke, så skal jeg hilse fra Ono og sige at han er verdens heldigste kat:)

3c99613cf365637fea6596e334a91282-680x470 005e46c2b97948c9416c2ed0acf90060-680x470 24989675266fe0ee06df61c47af3071d-680x470 desktop16-680x470 e652a76416942dc4c7a5ffa0cf504c94-680x470

5 kommentarer

 • Cassandra

  Men hvor ER Ono egentlig henne?? Og jeg husker også indlægget – så genialt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ono bor på Fyn med en sød pensioneret dame. Hun har hegnet hele haven ind til Ono og han er hendes bedste ven. Jeg får updates på ham hver 2.-3. måned, det er simpelthen så hyggeligt. Han har det skønneste pensionist-katteliv nu! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Det her indlæg kan jeg godt huske, nu du genudgiver det. Kan huske jeg sad og småklukkede for mig selv. Synes stadig det er et af de mest geniale svar på tiltale, og det viser tydeligt hvilken fabelagtig fantasi du besidder.
  Håber Ono fortsat har det godt, hvorend han nu er i verden, og er slet ikke i tvivl om, at livet som indekat bestemt også kan være festligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahahah! Jeg kan godt huske det her indlæg. Det er stadig lige så genialt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hahah det er humor på højeste plan 🙂 elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 - året der endelig er ved at være slut