Ny lejlighed, ny indretning

Opskrift på juleaften 2017

img_0900

Nu er det jul. Igen i år kom jeg ikke i den store julestemning på trods af jeg dagligt var omgivet af julepynt, konfekt og nisseleg på jobbet. Jeg tror det er en blanding af, at vi herhjemme bor i flyttekasser, sover i stuen og roder for at få ryddet op og så at jeg skal holde jul alene. Vi flytter om 1 uge og 2 dage og jeg har faktisk stadig slet ikke forstået det. Jeg føler mig på den ene side så spændt og klar, og på den anden side føles det helt uvirkeligt. Jeg har ikke forstået at jeg ikke skal bo her mere, nu har jeg boet i det her område i 8 år, så det er helt underligt at forestille mig at skulle høre hjemme et andet sted. Jeg glæder mig SÅ meget til at flytte, virkelig virkelig meget, men jeg kan også forestille mig det bliver helt vemodigt at skulle flytte. Nå, men tilbage til jul. I morgen er det juleaften og for første gang nogensinde skal jeg holde det helt alene. Eller alene er jeg ikke, jeg skal nemlig hygge med Ellie. Mattis er taget til sin familie  i Jylland med Oda. Det bliver også første jul nogensinde tror jeg, hvor jeg ikke skal spise flæskesteg, sovs og brune kartofler. Nej der var lige det år i Kina, hvor vi holdt jul, der spiste vi heller ikke julemad. Jeg skal enten have sushi eller pizza i morgen tror jeg og se nogle gode film. De fleste jeg har talt med om det, er kommet med sådan en lidt ‘øv din stakkel’ reaktion og jeg indrømmer da også gerne, at det ikke var mit første og største ønske at være alene, men omstændighederne er som de er og i stedet for at have ondt af mig selv, så skal julen 2017 fandme være den hyggeligste jul. Opskriften på min juleaften 2017, bliver lækker mad (selvom det ikke bliver julemad), gode drikkevarer, lækker dessert og afslapning af med de bedste tøsefilm, putte med Ellie, tændte stearinlys og bare hygge i min pyjamas – uden nogen forventer noget af mig. Det her år er alligevel lidt underligt og derfor så skal den juleaften virkelig nydes i stor stil. Jeg slipper for familiedrama og julegaveræs, og ja, så går jeg selvfølgelig også glip af alt hyggen, de brune kartofler og kærligheden, men den del behøver jeg jo ikke have fokus på, vel 😉 Jeg laver min helt egen hygge sammen med Ellie og det skal nok blive rigtig godt. Har I nogle gode forslag til film eller serier jeg kan gå igang med?

Hov, og selvfølgelig, RIGTIG GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE<3

3 kommentarer

 • Lena

  Jeg har holdt jul 2 år alene selvvalgt pga familie drama, og ved du hvad? Det var nogle af de bedste juleaftener jeg længe havde haft. Så frygt intet! Det er hvad man gør det til! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rigtig god jul smukke Line Sofie! Det lyder til, du har planlagt en dejlig aften med Ellie. Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på, om du ikke kunne holde den med Mattis og hans familie? Omvendt lægger vi alt for meget pres på den ene aften, og der er ikke en rigtig eller forkert jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvorfor skal du holde jul alene? Og ikke med din mor, bror eller Martis?
  Uanset, håber jeg du får en rigtig hyggelig aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny lejlighed, ny indretning