Den forbandede kærestesorg

Ny lejlighed, ny indretning

done

1. here |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here |  9. here  |  10. here  |  11. here  |  12. here  |  13. here  |  14. here  |  15. here  16. here  |  17. here  |  18. here  |  19. here  |  20. here  |  21. here  |  22. here |  23. here  |  24. here

Vi flytter snart i en ny lejlighed, og det betyder også, at drømmene om indretning er i fuld gang. At pengepungen så ikke er helt enig, det er en snak vi ikke behøver at have 😉 Drømme koster heldigvis ingenting. Vi får noget mere plads end vi er vant til, så vi skal også tænke i lidt større og flere ting. Vi er igang med oprydning og udsmidning, der er flere ting vi hverken kan eller vil have med. Det skal jo også være en ny start, så lidt nyt må man godt købe, selvom vi tager det meste med. Sofaen f.eks. er for lille og efterhånden trænger den til en udskiftning, så der har vi fundet en ny vi gerne vil have. Det er også oplagt at få lidt nye billeder på væggen og give det hele et nyt pust. Ovenstående er bare lidt af alt det jeg gerne vil have i den nye lejlighed. Ps. undskyld nr. 24 ligger i midten af det hele, jeg kom til at lave to nummer 10, så måtte lige ændre det.

Jeg deler lidt forskellige boliginspirationsindlæg over den næste tid, og selvfølgelig kommer I med på en tur igennem lejligheden når vi er kommet lidt på plads.

3 kommentarer

  • Årh, nu blev jeg vidste et par tusinde fattigere! London-tæppet i grågrøn er præcis dét lejligheden mangler – mange tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vildt fine ting du har fundet! Nu er der lidt mere på ønskelisten. Hvordan laver du dine collager? Og i så god en kvalitet?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den forbandede kærestesorg