Svar på kommentar

Bedroom wall inspiration

bedroomwall

Nu er der 2 uger til vi flytter. Det er virkelig vildt at tænke på. Jeg glæder mig rigtig meget. Vi får en noget større lejlighed end vi er vant til – faktisk dobbelt så stor. Det betyder også der er lidt mere plads at lege på. Jeg kunne godt tænke mig at alt ikke bare var hvidt, selvom jeg ofte foretrækker det sådan. Jeg leger meget med tanken om en væg i soveværelset i en helt anden farve, for at give det lidt liv. Jeg kan godt lide mit soveværelse er ret simpelt, der skal ikke være for meget pynt eller ‘rod’ for øjet. Det skal føles rent og med rent mener jeg, at der skal være ro for øjet. Det betyder meget for mig, særligt i soveværelset, da det er der man lader op og slapper af. Men det hele behøver ikke være hvidt-i-hvidt og kedeligt. Jeg synes både en industriel grålig væg kunne være super fedt, men når jeg ser ovenstående lidt mere farverige og sjove vægge, så kunne jeg også være fristet til at prøve det af. Synes I jeg skal prøve det af, noget i stil med det nederste billede til venstre med det lyserøde (eller en anden farve men samme stil) eller er det lidt for meget? Hvad tænker I? Er det mere sikkert med en helt ensfarvet farve på en af væggene – og i så fald skal den så være en rigtig kraftig farve eller mere i grålige/neutrale toner? Hvis jeg ender med at lave en væg som et af de farverige billeder, kunne det så være interessant med en film af hvordan jeg laver den og resultatet? Jeg har slet ikke spurgt Mattis hvad han synes endnu, men mon ikke jeg ender med at få det sidste ord alligevel 😉

7 kommentarer

 • Lisa

  Sikke fine ideer! Ved du hvordan man laver vandfarveeffekten? Den er så flot 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Nej jeg ved det ikke helt. Jeg tænker at søge efter en tutorial online, det må næsten findes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loui

  Wow, den grønne og blå vandfarve-effekt er to die for! Hvor er det smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Ja jeg er også ret vild med det.. jeg overvejer kraftigt den grønne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg har netop lavet en væg med KABE spartelen i mørkegrøn (Dark emerald) og den giver den smukkeste konstrast til det lyse. Samtidig giver den enormt meget hygge og ro, men væggen ser stadig rå ud og har massere af spil. KABE laver alle mulige farver, også en lyserød som er to die for. Jeg anbefaler det i hvert fald til alle omkring mig. Også de mørke farver, de kan altså noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MI CONFESIÓN

   Uh det lyder godt. Har selv kigget meget på KABE, men er det ikke et stort projekt? Eller altså er det til at overskue ;)?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Altså min far er murer og han lavede det for mig, men det er lavet til at helt almindelige mennesker skal kunne gøre det selv. De har også videoer på youtube og deres hjemmesiden, hvor man kan se hvordan det skal gøres. Det er alt arbejdet værd, synes jeg

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på kommentar